Для родин атомників відбулось спортивно-розважальне шоу

Для родин атомників відбулось спортивно-розважальне шоу

Укрінформ
З нагоди 15-річчя енергоремонтного підрозділу (ЕРП) РАЕС для родин працівників підрозділу відбулося спортивно-розважальне шоу «Тато, мама, я - дружна сім’я» в рамках програми «Відпочиваємо всією родиною».

У програмі брали участь п’ять сімей працівників підрозділу. Батьки зі своїми дітьми виявили родинну любов, дружбу, порозуміння, спритність та винахідливість у вирішенні конкурсних завдань. Незаперечними переможцями цих сімейних перегонів стало подружжя Таякіних – Іван та Анжеліка з донькою Альбіною (цех зварювання ЕРП), а друге і третє призові місця розділили між собою сім’ї представників цеху з ремонту електротехнічного устаткування: ІІ – Киба Андрій, Марія і донька Вікторія, ІІІ – Заєць Олег, Людмила і син Володимир. Для сімей атомників, а також глядачів шоу, які активно підтримували усіх учасників, захід став справжнім родинним святом.

Розважальна подія відбулася за сприяння профспілкового комітету Рівненської АЕС. Голова культурно-масової комісії, за сумісництвом голова журі Руслана Матковська вручила усім учасникам грамоти, грошові премії та солодкі подарунки.

Продовженням шоу стало проведення безкоштовних майстер-класів для учасників шоу-програми та всіх відвідувачів Палацу культури. Попередня серія майстер-класів проходила під керівництвом талановитих майстрів – професіоналів своєї справи: художників ПК РАЕС Альони Ковтунович, Сніжани Пасемчук та керівників гуртків Оксани Пашко і Любові Коришко.

За словами методиста ПК РАЕС Людмили Буракової, нова форма роботи закладу культури з відвідувачами проводиться вже вдруге і, після виготовлення паперових журавликів в рамках акції до 30-х роковин Чорнобильської катастрофи, довела свою ефективність та результативність. Зовсім скоро три сотні виготовлених на перших майстер-класах паперових журавликів «пам’яті і надії» будуть випущені у небо 26 квітня, а сувеніри, виготовлені на майстер-класах «Великодній кошик» подарують радість усім родинам майстрів-початківців у святкові дні.

Працівники Палацу культури РАЕС запевняють, що вдале започаткування майстер-класів для усіх охочих випробувати та вдосконалити свої творчі вміння обов’язково матиме продовження у майбутньому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-