На хостингу X-HOST.UA тепер доступні безкоштовні SSL-сертифікати

На хостингу X-HOST.UA тепер доступні безкоштовні SSL-сертифікати

Укрінформ
В хостинг-компанії X-HOST.UA запровадили підтримку безкоштовних SSL-сертифікатів від Lets Encrypt.

Всі клієнти хостингу cмогут встановити SSL-сертифікат на свій домен безпосередньо з панелі управління Directadmin. Створення та установка сертифіката відбувається в автоматичному режимі, клієнтові не потрібно довго вивчати тонкощі процедури. Крім цього для SSL-сертифікатів тепер не потрібна виділена IP-адреса.

SSL-сертифікати використовуються для шифрування даних, які передаються між клієнтом і сервером. Як правило, SSL-сертифікати встановлюються на сайтах, на яких передаються конфіденційні дані (логіни, паролі, дані банківських карт і т.д.).

Так само наявність SSL-сертифікату позитивно впливає на просування сайту в пошукових системах і довіру відвідувачів сайту.

Компанія Google оголосила, що буде давати пріоритет в пошуковій видачі посиланнями на сайти, які використовують зашифрований протокол HTTPS, щоб захистити користувачів від можливих кіберзагроз.

Про компанію:

Хостинг-провайдер X-HOST.UA працює на українському ринку з 2003 року. Компанія надає послуги хостингу сайтів на серверах в Україні і Польщі, хостингу віртуальних серверів, реєстрації доменів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-