Портал Trade City презентував поради щодо того, як носити чоловічі сумки

Портал Trade City презентував поради щодо того, як носити чоловічі сумки

Укрінформ
Фахівці інтернет-магазину Trade City, що спеціалізується на продажу галантереї, дають рекомендації щодо того, як правильно носити чоловічі сумки та з чим їх поєднувати. Ці поради допоможуть зорієнтуватися в широкому асортименті виробів та підібрати зручний для носіння та стильний варіант.

Сучасна мода пропонує кілька видів сумок для чоловіків, і сьогодні вони не поступаються жіночим в своєму розмаїтті. Сучасні дизайнери рекомендують не класти необхідні речі в кишені брюк і піджака, бо це приводить до їх деформації та псує вигляд. Краще носити їх в портфелях, рюкзаках, чоловічих клатчах і т. д. Підібрати аксесуар зі знанням справи і використовувати його правильно означає виглядати стильно, гармонійно та почувати себе комфортно.

У арсеналі ділової людини, яка носить переважно костюми, повинен бути присутнім жорсткий портфель лаконічного дизайну, в якому зберігаються папери. З більш вільним одягом, наприклад, в стилі casual, їх поєднувати не варто. Для неї є більш демократичні варіанти з м'якої шкіри, шкірозамінника або текстилю із зовнішніми кишенями та довгим знімним ременем.

Один з універсальних варіантів — невелика сумка через плече — також пасуватиме вільній формі одягу. Її можна поєднувати із джинсами, шортами та футболками. Такий аксесуар полюбляють багато чоловіків, так як він дозволяє акуратно скласти важливі дрібниці, такі як паспорт, посвідчення водія, ключі та мобільний телефон. Він також пасує багатьом ансамблям у одязі. Носити його можна як на плечі, так і через плече, а також в руках — зовнішній вигляд від цього не постраждає. Не варто розміщувати такий аксесуар на зігнутому лікті, оскільки це виглядає негарно і здавлює суглоб.

Портфелі для паперів — з ручкою або без — носять виключно в руках. Так само слід використовувати чоловічі клатчі, які стали одним із останніх дизайнерських рішень для сильної статі в світі аксесуарів. Поки вони не завоювали популярності у споживача, але виглядають набагато більш стильно, ніж борсетки, які знову втрачають свою елегантність і актуальність в очах чоловіків.

Спортивні сумки — окрема тема. Носити їх з чимось, крім спортивного костюма на тренування або, в крайньому випадку, з джинсами в якості дорожньої, небажано. Актуальна альтернатива спортивним сумкам — рюкзак. На сьогодні він став невід'ємною деталлю образу активної людини, яка знаходиться в постійному русі і все встигає. Який варіант вибрати — зі шкіри, шкірозамінника, текстилю — і якому колірному рішенню віддати перевагу (у темних тонах чи більш яскравим), залежить від чоловіка.

На сайті http://trade-city можна знайти всі згадані вище види чоловічих сумок. Фахівці сайту сподіваються, що за допомогою цих рекомендацій можна знайти аксесуар, що ідеально пасуватиме. При необхідності вони дадуть відповідь на всі питання щодо товару і його вибору онлайн або за телефоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-