Автоцивілка для своїх: «АХА Страхування» презентувала новий продукт

Автоцивілка для своїх: «АХА Страхування» презентувала новий продукт

Укрінформ
Новий сервіс «Автоцивілка для Своїх» з механізмом розширеного прямого врегулювання презентувала українська страхова компанія «АХА Страхування». Продукт буде доступний клієнтам компанії 11 квітня 2016 року.

Власники звичайної автоцивілки в разі заподіяння їм шкоди в результаті ДТП змушені звертатися за виплатою в страхову компанію винуватця, сподіваючись, що дана компанія не виявиться представником із списку неплатоспроможних або вже позбавлених ліцензії страховиків.

Завдяки сервісу «Автоцивілка для Своїх» клієнти АХА за невелику додаткову плату отримують беззаперечну перевагу: у разі відсутності вини в ДТП виплата здійснюється безпосередньо компанією АХА. Разом із гарантією виплати від «АХА Страхування» клієнти отримують високий рівень сервісу, можливість дистанційного врегулювання (без візиту в офіс), нульову франшизу, можливість використовувати європротокол і переваги Автокард + (дві безкоштовні евакуації авто з місця ДТП, організація доставки бензину, безкоштовна технічна допомога на дорозі, додаткові сервіси та знижки на послуги СТО від партнерів). Крім того, при розрахунку збитку за сервісом «Автоцивілка для Своїх» компанія АХА не враховує амортизаційний знос запчастин.

«Механізм прямого врегулювання (коли клієнт звертається в свою страхову, а не чекає відшкодування від СК винуватця ДТП) уже понад 40 років успішно функціонує в Європі. За цей час він довів власну ефективність у поліпшенні якості сервісу, адже компанії борються за клієнта не лише ціною, а й рівнем обслуговування. В Україні він має запрацювати в другому кварталі 2016 року. Але даний спосіб врегулювання покриє близько 50 % страхових подій наших клієнтів.

«З новим сервісом «Автоцивілка для Своїх» ми запропонували нашим клієнтам можливість отримати виплату безпосередньо від АХА в 100 % випадків. Власники «Автоцивілки для Своїх» можуть не побоюватися, чи входить СК винуватця ДТП в пул страховиків-учасників угоди про пряме врегулювання», — коментує Максим Межебицький, віце-президент СК «АХА Страхування».

Довідка про компанію:

АХА Group (Франція) — світовий лідер у сфері страхування та управління активами. Сьомий рік поспіль АХА є страховим брендом №1 в світі. У 2016 році компанія визнана страховою компанією №1 в світі за розмірами небанківських активів. Понад 161 000 співробітників щодня обслуговує 103 мільйони клієнтів в 59 країнах світу. У 2015 році дохід Групи АХА склав 99 млрд євро. Станом на 31 грудня 2015 року в управлінні компанії налічувалося 1,363 трлн активів у євро.

Високі фінансові рейтинги (2014 року): Standard & Poor's (А +, Positive), Moody's (Aa3, Stable), Fitch (AA-, Stable).

СК «АХА Страхування» належить АХА Group, представлена на українському страховому ринку з 2007 року. У компанії працює більше 800 співробітників і 2 800 агентів по всій Україні. Сьогодні в Україні компанії довіряють більше півмільйона клієнтів.

Серед досягнень компанії:

  • У 2016 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Страхові виплати».
  • Перше місце в номінації «Кращий автостраховиків» (за підсумками «Фінансового Оскару. Осінь-2015» газети Бізнес).
  • Перше місце в номінації «Корпоративна безпека» (за підсумками «Фінансового Оскара. Осінь-2015» газети Бізнес).
  • «Найпрофесійніша страхова компанія» за результатами 2014 року (рейтинг газети «Бізнес», 2015 рік).
  • у 2015 році СК «АХА Страхування» стала Лідером Національної Премії Insurance TOP в номінації «Автострахування».
  • «Особистість страхового ринку», 2-е місце було присвоєно голові правління СК «АХА Страхування» Філіпу Вотле (рейтинг газети «Бізнес», 2015 рік).
  • «АХА Страхування» входить в ТОП-100 найбільших платників податку на прибуток України (рейтинг газети «Бізнес», 2016 рік).

За результатами 12 місяців 2015 року «АХА Страхування» займає перше місце в Україні за чистими преміями, виплатами, зборами страхових премій КАСКО та перше місце за обсягом страхових виплат по КАСКО (за даними журналу Insurance TOP). Станом на 31 грудня 2015 року обсяг високоліквідних активів становить 938,5 млн грн.

Даний реліз доступний на офіційному сайті «АХА Страхування»: WWW.AXA-UKRAINE.COM

За додатковою інформацією звертатися:

Марія Озадовська

mariya.ozadovskaya@axa-ukraine. com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-