Агентство Фламінго Тревел уклало договір про співробітництво з МАУ

Агентство Фламінго Тревел уклало договір про співробітництво з МАУ

Укрінформ
Угода з Міжнародними Авіалініями України дозволить компанії «Фламінго Тревел», акредитованому агенту Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), відкрити партнерський офіс МАУ. Офіс, який почне роботу з 1.05.2016, надасть клієнтам «Фламінго Тревел» ряд переваг.

Основним бонусом для клієнтів «Фламінго Тревел» буде можливість заощадити: партнерський офіс пропонує квитки на рейси МАУ за цінами авіаперевізника без комісій. До того ж клієнти агентства отримають пріоритет перед іншими пасажирами авіакомпанії з можливістю перенести дату або поміняти маршрут на власний розсуд, навіть якщо спочатку квиток був придбаний в іншому агентстві. Крім того, в партнерському офісі можна буде також оплатити готівкою квиток, попередньо заброньований на сайті МАУ.

Офіційний сайт агентства «Фламінго Тревел» AirticketUA.com пропонує докладну інформацію про всі рейси, а також спеціальні пропозиції МАУ. Остання часто пропонує знижки за такими напрямками як Європа, ОАЕ, Росія і Казахстан. SMART-тарифи МАУ дозволяють заощадити 25-50% від ціни квитка: бронюючи авіаквитки Київ-Москва, Київ-Париж або Київ-Дубай за три місяці до вильоту, клієнт заощадить чверть вартості, а за 5 місяців - половину.

Портал AirticketUA.com створений, щоб допомогти клієнтам компанії самостійно організувати подорож. Сайт пропонує зручну форму пошуку квитків, а також співпрацює з системою бронювання готелів у всьому світі, завдяки чому клієнти Flamingo Travel отримують можливість скористатися кращими пропозиціями житла. Сайт також дозволяє відстежувати акції авіакомпаній і гарячі путівки. Використовуючи актуальні пропозиції, можна значно заощадити на відпустці.

Про компанію:

ТОВ «Фламінго Тревел» продає квитки, гарячі тури і послуги бронювання житла і готельних номерів з 2008 року. Акредитований агент Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA) пропонує свої послуги через сайт AirticketUA.com.

Контакти:

01030, Київ, вул. Богдана Хмельницького, 33/34, оф. 13

+38 (044) 300-01-75

+38 (067) 440-99-56

AirticketUA.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-