Рівненські атомники долучились до відкриття ігрового майданчику

Рівненські атомники долучились до відкриття ігрового майданчику

Укрінформ
У Кузнецовському центрі реабілітації дітей з особливими потребами відкрили ігровий майданчик - і рівненські атомники долучились до цієї благородної справи.

Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, який побудований за сучасними європейськими стандартами, надає безкоштовні послуги з соціальної та соціокультурної реабілітації.

Колектив Рівненської АЕС забезпечує фінансову (придбання спеціалізованого обладнання), фізичну (встановлення обладнання та надання транспортних засобів) та моральну допомогу (квитки на щомісячні розважальні заходи для дітей у Палаці культури РАЕС) для усіх особливих відвідувачів центру.

А нещодавно атомники долучились до ще одного заходу. Так, за сприяння місцевого мецената Віктора Мялика, який відомий своєю небайдужістю до соціальних труднощів своїх земляків, на території міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відкрився ігровий майданчик, підготовлений за спеціальним замовленням, вартістю у 260 тисяч гривень.

На офіційному відкритті зібрались батьки та діти – постійні гості центру, колектив закладу, а також представники органів місцевого самоврядування. Директор реабілітаційного центру Наталія Федінчик на знак вдячності передала у руки благодійника картину-аплікацію та декоративне деревце від діток. «Якщо для пересічного громадянина це просто ігровий майданчик, то для нас це продовження реабілітаційних заходів, які розпочаті в приміщенні центру і будуть продовжуватись саме на вулиці. Це ігротерапія та кінезотерапія, під час яких діти будуть розвиватися інтелектуально, закріплювати форму, кольори, вчитися рахувати, це дозволить формувати фізичну компетентність, розвивати моторику, а це забезпечить фізичний розвиток наших дітей», - зазначила Наталія Федінчик.

Зворушливим моментом заходу стало декламування малечею улюблених віршів. Працівники Палацу культури ім. Л. Українки, що на балансі Рівненської АЕС, підготували для особливих дітей приємний сюрприз – феєричні виступи та розважальні заходи за участю веселих клоунів.

Безоплатна допомога тим, хто цього найбільше потребує - і є свідченням людяності та небайдужості кузнецовців і атомників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-