Радник міністра проведе тренінг для столичних журналістів

Радник міністра проведе тренінг для столичних журналістів

Укрінформ
16 квітня 2016 р. у конференц-залі національного інформагентства «Укрінформ» Дмитро Золотухін проведе безкоштовний практичний тренінг по інформаційній розвідці для журналістів, блогерів та громадських активістів Києва. 

Тренінги по медіа-розвідці та OSINT-технікам проводяться в рамках соціального освітнього проекту OSINT Academy і вже відбулися в 11 містах України для понад 500 учасників, зокрема, декілька разів у Києві (звіти). Мета проекту – навчити всіх бажаючих використовувати новітні технології OSINT (Open Source Intelligence  - розвідка по відкритих даних) для створення суспільно-важливого контенту, зокрема про корупціонерів, політиків, чиновників, кандидатів на виборчі посади, для розпізнавання «фейків», неправдивої інформації окремих ЗМІ тощо.

«Враховуючи загальний високий інтерес до навчання OSINT-технікам у столиці, ми вирішили провести вже 4-тий тренінг для журналістів Києва, - пояснює тренер та керівник проекту Дмитро Золотухін, директор Інституту постінформаційного суспільства, радник міністра інформаційної політики України, незалежний експерт з питань інформаційних війн і конкурентної розвідки, - Четверта влада України має володіти засобами захисту та розвідки у період інформаційної війни проти нашої країни як з боку зовнішнього, так і з боку внутрішнього ворога – корупції. Ми на практиці навчаємо первинним навикам пошуку достовірної інформації, спонукаючи до створення професійних журналістських розслідувань. Окрім проведення тренінгів наразі йде активний запис подкастів, зібрано бібліотеку відкритих джерел з понад 600 сервісів, планується запуск навчального відео-курсу».

Початок: 16 квітня 2016р. об 11:00 (завершення о 15:30). 

Адреса: вул. Б.Хмельницького 8/16, 1-й поверх (м. Театральна)

Вартість: БЕЗКОШТОВНО

Ознайомитись із програмою тренінгу.

Реєстрація обов’язкова - http://bit.ly/OSINT-Ukraine

Довідка

Всеукраїнський освітній проект OSINT Academy організований Інститутом постінформаційного суспільства за сприяння фонду European Endowment For Democracy та Міністерства інформаційної політики України.

Контакти:

Дмитро Золотухін, керівник проекту

postinfo.society@gmail.com

380 67 216 77 33

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-