Відпочинок в Чорногорії: TUI Ukraine і «Роза вітрів» розробили нові програми

Відпочинок в Чорногорії: TUI Ukraine і «Роза вітрів» розробили нові програми

Укрінформ
До п'ятірки найпопулярніших напрямків для відпочинку в цьому році увійде Чорногорія, впевнені в компанії TUI Ukraine. Причиною послугувала відсутність віз, доступність привабливих пропозицій і регулярні авіарейси з Києва в Тіват, які організувала авіакомпанія «Роза вітрів».

Для розвитку європейського напрямку і популяризації курортів Чорногорії туроператор TUI розробив для клієнтів акційну програму «Раннє бронювання». Скориставшись такою перевагою, туристи зможуть істотно заощадити на літньому відпочинку, оскільки готелі-учасники програми надають знижки на проживання до 40 %. При ранньому бронюванні вдасться вибрати кращі пропозиції і тури в Чорногорію. Передоплата складе всього 20 % вартості туру, а оператор гарантує надійність резервування.

Чорногорія — одна з країн, в яких туристична компанія TUI реалізувала клубну концепцію «TUI Тукан» для комфортного відпустки з дітьми, оскільки організація сімейного відпочинку виявилася перспективним напрямком. Завдяки вдалому географічному розташуванню, що дозволяє українським туристам уникнути тривалих перельотів, м'якому клімату і чистим пляжам курорти Чорногорії стали популярним місцем для дитячих канікул. Програма «TUI Тукан», розроблена спільно з готелями курортного регіону, покликана забезпечити дозвілля дітей, їх всебічний розвиток і контроль за безпекою.

Батьки, які приїхали на відпочинок, можуть не турбуватися за дітей. З ними в клубі працюють кваліфіковані російськомовні педагоги, досвідчені спортивні тренери, аніматори. Заняття клубу «TUI Тукан» узгоджені з віковими особливостями та інтересами відпочивальникiв і розраховані на дітей від 0 до 13+ років. У клубі спілкуються іноземними мовами, проводять шоу талантів, спортивні тренування, вікторини та конкурси, розважальні заходи. Тому кожна дитина знайде заняття до душі. Ще один плюс програми — контроль за харчуванням дитини. Страви в дитячому буфеті відповідають стандартам здорового харчування.

Курорти Чорногорії орієнтовані не тільки на сім'ї з дітьми. У переліку туристичних концепцій TUI по цій країні представлені варіанти відпочинку для пар і для молоді в містах Будва, Пржно, Петровац, Тіват, Бечічі і інших. Крім розкішних пляжів і природних зон відпочинку, регіон приваблює туристів цікавими архітектурними комплексами та історичними пам'ятками, нічними вечірками, спортивними змаганнями та розважальними комплексами. Туроператор врахував потреби і любителів активного відпочинку, і «тусовщиків», і еко-туристів.

Туристична компанія TUI Ukraine — частина міжнародного об'єднання TUI Group, лідера на світовому туристичному ринку з 40-річним стажем. Туроператор пропонує клієнтам ексклюзивні туристичні програми та повний спектр послуг з організації відпочинку. Серед партнерів групи TUI — готелі зі світовим ім'ям, авіакомпанії, страхові і транспортні фірми.

Центральний офіс TUI:

Телефон: +38 (044) 401-08-08

Факс: +38 (044) 537-54-41

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-