Голова Служби Артур Дерев’янко на зв’язку з громадянами

Голова Служби Артур Дерев’янко на зв’язку з громадянами

Укрінформ
29 березня Голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Артур Дерев’янко взяв участь у прямій телефонній лінії Кабінету Міністрів України.

Перед її початком відбувся брифінг Голови Служби для представників ЗМІ у приміщенні клубу Кабміну, вул. Інститутська, 7.

На брифінгу були присутні представники декількох засобів масової інформації, серед них телеканал “1+1”, УНН, НАЦІОНАЛЬНА РАДІОКОМПАНІЯ УКРАЇНИ, УКРАЇНСЬКІ НОВИНИ, ІНФОРРМАГЕНТСТВО “’ЄДИНА СЛУЖБА ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ”, ПРЕС-ЦЕНТР “МАЙДАН” ТА інші.

Перед початком брифінгу А. Дерев’янко представив своїх заступників, які призначені розпорядженнями Уряду 10 березня 2016 року.

Голова Служби поінформував представників ЗМІ про результати діяльності Служби у сфері соціального захисту учасників антитерористичної операції, проблемні питання, які вирішувались протягом року, а також окреслив найбільш важливі питання, що потребують подальшої реалізації.

В ході брифінгу журналістів було поінформовано про основні досягнення: утворення територіальних органів Служби, ініціативи Служби щодо підвищення втричі державної грошової допомоги на складне протезування за кордоном, про нормотворчу діяльність Служби, зокрема, щодо розширення прав добровольців тощо. Очільник Служби розповів також про виконання державних програм, де Служба була головним виконавцем.

Артур Дерев’янко відповів на питання журналістів, яких цікавили питання  протезування бійців виробами підвищеної функціональності за кордоном і в Україні, надання грошової допомоги інвалідам війни, бюджетні програми, які будуть виконуватись Службою у 2016 році.

Голова Служби звернувся до  журналістів щодо об’єктивного висвітленні проблемних питань та сприяти Службі у поширенні інформації серед учасників АТО про державні програми.

Журналісти також могли поспілкуватись з керівниками структурних підрозділів Служби, які були присутні на брифінгу.

Під час прямої телефонної лінії Артур Дерев’янко  Голова Служби відповів на 12 запитань громадян з м. Києва, Харкова, Закарпатської області та інших регіонів. Питання громадян стосувалися соціального захисту ветеранів, інвалідів, учасників бойових дій та членів їх сімей.  Артур Валентинович надав всім громадянам необхідні роз’яснення та консультації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-