Мобільна психологічна група Центру СПР м. Славутич в Чернігівській області

Мобільна психологічна група Центру СПР м. Славутич в Чернігівській області

Укрінформ
25 березня мобільна психологічна група Соціально-психологічного центру м. Славутич у складі заступника директора, кандидата психологічних наук Юрія Акименка, практичного психолога Алли Крохіної та юрисконсульта Аліни Малашенко відвідали селище Любеч Ріпкинського району Чернігівської області.

приміщенні місцевого Молодіжного центру фахівці зустрілись з матерями мобілізованих та демобілізованих учасників АТО, керівником громадського об’єднання «Комітет солдатських матерів» Ольгою Окуленок, за ініціативою якої  і відбувся даний захід. В зустрічі взяли участь представники Ріпкинскої райдержадміністрації, з якою Славутицький центр плідно співпрацює.

Учасники зустрічі ознайомились з основними послугами Соціально-психологічного центру (психологічна та юридична допомога, фізична реабілітація, інформаційна просвіта), висловили свої запити до представників районної влади, поділились переживаннями та труднощами, отримали психологічну підтримку.

Юрисконсульт Центру провів консультації з проблемних правових питань стосовно отримання матеріальної допомоги, компенсаційних виплат, відведення земельних ділянок, забезпечення учасників бойових дій житлом, санаторно-курортного лікування та психологічної реабілітації. Надав роз’яснення щодо переліку документів для пред’явлення до органів місцевої влади з метою одержанням відповідних пільг.

Працівниками центру було роздано інформаційні буклети та листівки з метою психологічної просвіти учасників.

Інформацію щодо потреб та проблем учасників зустрічі було доведено до представників селищної та районної влади для прийняття відповідних управлінських рішень.

Комітет солдатських матерів і Соціально-психологічний центр планують зробити подібні заходи регулярними, тим самим підвищивши рівень співпраці, з метою забезпечення реальної соціально-психологічної та юридичної допомоги, фізичної реабілітації учасників АТО і членів їх родин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-