Вперше в Україні - реліз світового бестселера Ніка Вуйчича «Життя без обмежень»
українською мовою

Вперше в Україні - реліз світового бестселера Ніка Вуйчича «Життя без обмежень» українською мовою

Укрінформ
29 березня о 15.00 в Українському кризовому медіа центрі (Український дім, вул. Хрещатик 2) відбудеться прес-конференція на тему: Вперше в Україні - реліз світового бестселера Ніка Вуйчича «Життя без обмежень» українською мовою.

Крім того, вперше за історію України Нік Вуйчич приїздить з виступом, який відбудеться 7 квітня на НСК Олімпійський. До програми його перебування у Києві включено зустрічі з бійцями АТО, масштабна прес-конференція та інші публічні заходиі.

Спікери:

  • Ольга Редзюк, директор та засновник компанії Olerom, організаторприїзду Ніка Вуйчича в Україну
  • Олександр Кірпічов, генеральний директор «Форс – Україна»
  • Ірина Сисоєнко, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, народний депутат України

Кожен з учасників прес-конфренції , хто має бажання висвітлити тему, отримає екземпляр книги Ніка Вуйчича «Життя без обмежень» українською мовою.

Акредитація ЗМI обов’язкова за тел. 050 414 91 36 або

по e-mail: victoria.antunevich@gmail.com

Довідка

Компанія Olerom покриває відразу всі сегменти тренінгового ринку: проводить відкриті тренінги та семінари, запроваджує корпоративне навчання і надає полуги з консалтингу, а також організовує масштабні бізнес-заходи. В квітні 2015 р. на запрошення Olerom в Україну приїхав сер Річард Бренсон.

http://olerom.com/about.htm

Нік Вуйчич - один з найбільш популярних ораторів в світі (виступав у 55 країнах, зустрічався з 13 президентами, аудиторія його виступів налічує понад 8,5 млн. осіб). Автор мотиваційних книг: «Життя без кордонів», «Нестримний», «Будь сильним», «Любов без кордонів».

http://nickvujicic.olerom.com

«Життя без обмежень» — перша книга, з якоївидавництво «Форс Україна»розпочинає свою діяльність. Ця книжка набулавеличезноїпопулярності в світі, тільки за три роки на території СНД було продано понад 350 000 примірникків. НікВуйчич – це жива легенда, і ми дужераді, щовипускцьоговиданняспівпав з приїздом автора до Києва. Ми сподіваємося, щоцейщасливийвипадок стане для нашоговидавництва шляхом до успіху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-