Відпочинок на Кіпрі: TUI Ukraine запропонувала пакетні тури

Відпочинок на Кіпрі: TUI Ukraine запропонувала пакетні тури

Укрінформ
Завдяки співпраці з авіаперевізниками туроператор TUI Ukraine зможе здійснювати регулярні і чартерні рейси на Кіпр з 30 квітня 2016 року.

Менеджери TUI Ukraine розробили пакетні тури на курорти Кіпру в силу їх зростаючої популярності для літнього відпочинку українців. Лімассол і Айя-Напа приваблюють любителів веселих нічних вечірок. Протарас і Ларнака затребувані для сімейного відпочинку з дітьми. Отримати візу на Кіпр нескладно, а курс євро останнім часом не набагато вище долара, тому відпочинок на Середземному морі став більш економним. Особливо з урахуванням акційної програми «Раннє бронювання», в яку TUI Ukraine включила тури на Кіпр.

Забронювати обраний тур можна до 30 квітня, при цьому компанія передбачає знижки до 40 % на його вартість. А розрахуватися за відпустку можна кількома платежами, внісши аванс за все 20 %.

Пакетні тури забезпечують туристам комплекс послуг. Компанія TUI Ukraine бере на себе повний супровід відпустки клієнтів — оформлення віз, бронювання готелю для відпочиваючих, організація авіаперельоту, трансферу, страховки. Завдяки довгостроковим партнерським угодам туроператора з кіпрськими готелями, авіакомпаніями і медичними службами пакетний тур обійдеться дешевше, ніж самостійне бронювання квитків, готельного номера і покупка страховки.

На пакетні тури оператора TUI Ukraine, в тому числі і на курорти Кіпру, діє пропозиція «Тури в розстрочку під 0 %» від «Альфа-банку». Путівку на Кіпр можна придбати без початкового внеску, в розстрочку до 24 місяців. Період без нарахування комісій та відсотків — до 5 місяців.

Для формування пакетних турів TUI Ukraine співпрацює з готелями та авіакомпаніями з перевіреною репутацією. Раніше їх послуги були доступні тільки західноєвропейським туристам. Але туроператор, що є частиною міжнародної компанії TUI Group, відкриває їх для українських клієнтів. Компанія гарантує високий рівень сервісу, європейські стандарти надання послуг і ексклюзивні пропозиції.

Послуги туристичної компанії TUI Ukraine не обмежуються бронюванням готелю і забезпеченням трансферу. Клієнти можуть скористатися сервісом оренди авто за кордоном, організованим спільно з Rentalcars. Підбір і попереднє замовлення авто в єдиній системі онлайн-пошуку, яка охоплює всі країни світу, займає не більше 3 хвилин.

Туристична компанія TUI Ukraine включає оператора і понад 200 турагентств. Вона входить до складу холдингу TUI Group, міжнародного лідера в своїй галузі. Компанія спеціалізується на оригінальних програмах по популярним туристичним напрямками (Туреччина, Єгипет, Болгарія, Чорногорія, Греція, Кіпр, Іспанія, Італія, Чехія та інші країни).

Центральний офіс TUI:

Телефон: +38 (044) 401-08-08

Факс: +38 (044) 537-54-41

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-