Навчити психологів якісно працювати з військовослужбовцями

Навчити психологів якісно працювати з військовослужбовцями

Укрінформ
14-15 березня у Мукачево проводився дводенний тренінг «Попередження посттравматичного стресового розладу», який проводить всесвітньо відомий психолог, один із засновників нейролінгвістичного програмування, Френк П’юселік.

«Для солдата, який повертається з війни, важливо знати, що поряд з його будинком є місце, куди він зможе звернутися у разі потреби, де йому допоможуть інтегруватися і повернутися до нормального життя в суспільстві», — зазначає лектор тренінгу.

Френк П’юселік безкоштовно проводить такі тренінги для психологів, психотерапевтів та інших фахівців, на яких вчить якісно працювати з військовослужбовцями, які брали участь у бойових діях та зазнали стресу чи психологічних травм внаслідок військового конфлікту на сході України.

Такі навчання з ініціативи державного та громадського діяча Ольги Богомолець проходять в Україні з січня 2015 року. «Ми створюємо єдину систему кваліфікованих тренерів-психологів, які повертаються у свої області, де поширюють знання далі, тренуючи соціальних працівників та людей, котрі безпосередньо контактують з пораненими бійцями та сім’ями загиблих героїв», — зазначила Ольга Богомолець.

Зустріч проведена за підтримки громадських спілок учасників АТО та військового прокурора Закарпаття.

На тренінгу були присутні практикуючи психологи області, студенти- психологи, учасники бойових дій на сході України, представники Закарпатського сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Повідомляє головний спеціаліст Закарпатського 

сектору Служби Сергій Кузнєв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-