Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Наш народ ніколи не забуде агресію Кремля

Наш народ ніколи не забуде агресію Кремля

Укрінформ
Україна нині, у двадцять першому столітті,  переживає жахливий період, коли вимушена відстоювати свої кордони, свою незалежність, свою честь. І відстоювати доводиться усіма засобами і можливостями.

Я вражений, наскільки швидко, не зважаючи на неймовірні труднощі, вдалося відновити українську армію. Якщо не помиляюся, зараз вона за рівнем технічного озброєння та іншими параметрами займає п΄яте місце у Європі. І це великий успіх нашого уряду, нашої держави. Про це ніколи не слід забувати, особливо тим, хто не хоче цього помічати і зневажливо ставиться до наших очевидних досягнень.

Звичайно, всі ми з болем і гіркотою сприймаємо звістки про втрати на війні, про загибель і рани захисників нашої Вітчизни. Багато українських патріотів перебувають у полоні, зазнають жахливих тортур і знущань. Україна усіма можливими шляхами і засобами добивається їхнього звільнення, і це теж дає свої результати, хоча, як ми бачимо, домагатися цього дуже й дуже непросто.

Безумовно, ту глибоку рану, яку нанесли Кремль, режим Путіна та його поплічників нашій державі, український народ ніколи не забуде і її не простить. Ніколи. На росіян виливається колосальний бруд і брехня про Україну з усіх тамтешніх екранів, радіохвиль, інтернету, сторінок газет і журналів. Все це щоденно ллється рікою. Бруд і брехня не має меж – і вони поширюються на увесь світ.

Що нам потрібно? Передусім, необхідно якомога енергійніше і швидше відстоювати свої інтереси на всіх напрямках, в усіх сферах життя – у політичній, дипломатичній, економічній, соціальній, духовній… Робити це в нинішніх умовах непросто. Водночас зазначу, що не можна виправдовувати  наші очевидні прорахунки складними умовами і тим, що наша держава, мовляв, ще молода. Історія дала нам, українцям, прекрасний шанс збудувати незалежну, могутню, процвітаючу європейську державу. І неприпустимо ним не скористатися.

Володимир Губа
 

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-