СК «АХА Страхування» першою на ринку України презентувала «розумне» страхування

СК «АХА Страхування» першою на ринку України презентувала «розумне» страхування

Укрінформ
На українському ринку вперше з'явилися телематичні пристрої. Компанія «АХА Страхування» запропонувала клієнтам новий проект, який допоможе заощадити до 30 % від виплат КАСКО за перший рік страхування.

Телематичні пристрої досить давно використовуються страховими компаніями у різних країнах світу. Вони допомагають збирати інформацію про стиль управління автомобілем, на підставі якої страховик може надавати знижки клієнтам.

Пілотний проект «розумного» страхування від АХА стартував у Києві. Серед переваг, які отримує клієнт, можна виділити наступні:

  • гарантована знижка у 5 % при укладенні договору;
  • можливість покращити стиль водіння;
  • можливість впливати на вартість КАСКО;
  • знижка до 40 % при подовженні терміну дії договору.

«За допомогою «розумного» страхування ми бажаємо дати можливість акуратним водіям економити на страхуванні авто. Для залучення зацікавлених клієнтів ми пропонуємо інноваційну можливість синхронізації телематичного пристрою в транспортному засобі з мобільним додатком, що дозволяє відстежувати стиль водіння, моніторити накопичені бали і розмір потенційної знижки за безпечне водіння. Окрім економії на страхуванні дана технологія дозволить зробити наших клієнтів більш уважними до стилю керування автомобілем, що згодом допоможе скоротити кількість ДТП і зробити дорожній рух безпечнішим для всіх його учасників», — прокоментував проект Максим Межебицький, віце-президент СК «АХА Страхування».

Для участі у пілотному проекті необхідно придбати новий продукт «КАСКО Смарт» від АХА, самостійно або за допомогою співробітника компанії встановити телематичний пристрій (для цього потрібно лише 15 секунд) і завантажити мобільну програму на сматфон. Пристрій буде моніторити стиль керування транспортним засобом, а мобільний додаток — відображати рекомендації щодо того, як зробити водіння більш безпечним.

Інформація з телематичного пристрою обробляється за спеціальним скоринговим алгоритмом і передається страховику. За результатами скорингу (оцінки стилю управління транспортним засобом) страхувальнику налічується відповідна кількість балів, в залежності від якої визначається розмір знижки на четверту частину страхової виплати за договором страхування.

Детальна інформація та інструкція доступні на офіційному сайті «АХА Страхування».

Контактна особа:

Марія Косовець

mariya.kosovets@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-