Камерофон Sony Xperia Z3 очолив рейтинги 2015 — «Фокстрот»

Камерофон Sony Xperia Z3 очолив рейтинги 2015 — «Фокстрот»

Укрінформ
Флагманський смартфон Xperia Z3 від Sony фігурує як кращий камерофон в топах трьох популярних західних сайтів — digit.in, techradar.com і ergonotes.com.

Популярний камерофон був випущений восени 2014-го, через півроку після виходу попередньої версії — Z2. Модель Z3 вийшла разом зі своєю зменшеною копією Sony Xperia Z3 Compact, яка має аналогічні характеристики. Девайси отримали сучасну КМОН-фотоматрицю з фірмовою технологією Exmor RS, яка відрізняється від матриці Z2 меншою фокусною відстанню ширококутного об'єктива — 25 мм замість 27 мм.

Особливості камер Sony Xperia Z3

Фронтальна камера флагмана 2014 року має стандартну 2,1-мегапіксельну матрицю без підтримки функції автофокусування. Фронталка здатна знімати фото і відео в FullHD-якості. Об'єктив GLens з фокусною відстанню 25 мм дозволяє робити якісні групові селфі.

Виробник приділив максимум уваги основній камері Sony Xperia Z3. Роздільна здатність фірмової матриці фотомодуля — 20,7 Мп. Висока світлочутливість ISO — з можливістю розширення до 12 800 одиниць. Максимальні значення цього параметра встановлюються тільки в режимі «Суперавто», при ручному налаштуванні показники не перевищують ISO 3200. Надчутлива матриця дозволяє знімати якісні фото з розширенням 5248 x 3936 навіть в повній темряві.

Оптимальні показники різкості, деталізації, насиченості і мікроконтрасту забезпечуються наявністю функції HDR, системи автофокусування, фірмового сенсора зворотного підсвічення, досить великої матриці (1/2,3 дюйма) і ширококутного об'єктива.

Додатки для камери Sony Xperia Z3

Програмна частина Xperia Z3 доповнена новими додатками для камери Smart Social Camera apps, які дозволяють отримувати оригінальні фото з різними ефектами.

Мультикамера – власники смартфонів Xperia можуть об'єднати декілька пристроїв по мережі Wi-Fi для одночасної відео- або фотозйомки одного об'єкту з різних ракурсів.

З обличчям — при зйомці основна і фронтальна камери працюють одночасно. За допомогою цього додатку створюються оригінальні кадри, в які вписується селфі фотографа.

AR-розваги — нові тривимірні ефекти для жартівливого редагування фото: малювання віртуальним балончиком, додавання анімації тощо.

Movie Creator — додаток створює оригінальні кліпи з фотографій і відеороликів, використовуючи предустановлені теми і фонові мелодії.

Sound Photo — звуковий супровід фотографій. Смартфон записує навколишні звуки до і після моменту зйомки (декілька секунд).

З детальною інформацією про особливості і характеристики смартфона Sony Xperia Z3 можна ознайомитися на сайті інтернет-магазину «Фокстрот».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-