Trade-in: компанія «Двері Білорусі» презентувала нову послугу заміни старих дверей на нові

Trade-in: компанія «Двері Білорусі» презентувала нову послугу заміни старих дверей на нові

Укрінформ
З 15 лютого 2016 року Компанія «Двері Білорусі» вперше пропонує унікальну послугу Trade-in (Трейд-ін) — обмін старих міжкімнатних дверей на нові міжкімнатні або вхідні «двері Білорусі» з доплатою. Термін дії послуги необмежений. Вона доступна для роздрібних покупців.

Trade-in — унікальна схема, яка передбачає обмін старого товару (термін експлуатації якого закінчився) на абсолютно новий (від виробника).

Щоб отримати послугу, достатньо звернутися до будь-якого фірмового салону компанії «Двері Білорусі» (або через її офіційний інтернет-сайт) та замовити Trade-in. Після прийняття заявки за адресою прибуде замірник-оцінювач, який не тільки зробить виміри дверних прорізів, а й вирахує залишкову вартість старого дверного полотна.

Підсумкова ціна виробу включає вартість на нових дверей, від якої віднімається вартість старих. Це значить, що на нові двері Компанія «Двері Білорусі» надасть додаткову знижку, яка дорівнює залишкової вартості старих дверей.

Після оплати товару час доставки узгоджується з менеджером. В точно вказані дату і час приїжджає експедитор і привозить нові двері від Компанії «Двері Білорусії», забираючи старі дверні полотна.

7 переваг послуги Trade-in від Компанії «Двері Білорусії»:

  • Економія грошей. Знижка дорівнює залишковій вартості старих дверей.
  • Економія часу. Обмін відбувається відразу в момент покупки.
  • Обмін 1 до 1. Одні старі міжкімнатні двері обмінюються на одні нові міжкімнатні або вхідні двері ТМ «Двері Білорусі».
  • Не потрібно самостійно утилізувати старі двері.
  • Широкий вибір нових дверей ТМ «Двері Білорусі». Можна вибрати відповідну по дизайну модель, а також колір, фактуру та інші важливі параметри.
  • Доступність обміну. Обмін доступний в будь-якому фірмовому салоні компанії.
  • Термін дії не обмежений за часом. Trade-in — нова послуга, яка надається безстроково.

Використання Trade-in не приводить до втрати інших бонусів, які пропонує наша компанія. Замовляючи послугу, можна скористатися будь-якою чинною акційною пропозицією.

Подвійна вигода від замовлення послуги передбачає отримання товару за зниженою ціною разом із стандартним набором роздрібних знижок.

Інформація для довідки:

Компанія «Двері Білорусії» має 135 фірмових салонів в 67 містах. Скористатися послугою Trade-in можна в своєму місті в будь-якому з салонів мережі або залишити замовлення на сайті.

Контакти:

+380 (67) 825-36-26

http://dveribelorussii.com.ua

dveribelorussiimain@gmail.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-