Нерухомість за кордоном: на сайті Mesto з'явився новий розділ

Нерухомість за кордоном: на сайті Mesto з'явився новий розділ

Укрінформ
Українці, які шукають можливість інвестувати в нерухомість в країнах ЄС, можуть зробити це за допомогою нового розділу «Нерухомість за кордоном» на порталі Mesto.ua. Тут представлені пропозиції з продажу житлових і комерційних об'єктів безпосередньо від власників.

Зарубіжна нерухомість користується активним попитом серед українців. Це пов'язано з падінням курсу національної валюти і бажанням власників капіталу інвестувати його в ліквідне житло за кордоном. Крім того, нестабільна ситуація на Сході змушує населення не тільки мігрувати по території України, а й шукати собі будинок за її межами. Експерти вважають, що найбільше виїзд на проживання за кордон пов'язаний з економічною і політичною ситуацією в країні.

Статистика свідчить, що за 2015 рік посвідку на проживання в Євросоюзі отримало більше 300 тис. українців. Найчастіше вибір мігрантів падав на Польщу і Німеччину. На сайті Mesto.ua також відзначається висока відвідуваність розділів даних країн.

Студенти, які бажають навчатися в закордонних вузах, нерідко залишаються жити в країні навчання. Батьки, які хотіли б допомогти своїй дитині освоїтися в чужій країні, можуть вирішити ії проблему з житлом, купивши квартиру за кордоном.

Експерти порталу Mesto.ua відзначають підвищення попиту українців на бюджетну нерухомість за кордоном: покупців цікавлять одно- і двокімнатні квартири з недорогим ремонтом. На сайті доступна база пропозицій від власників зарубіжної нерухомості. Це дозволяє уникнути додаткових витрат на оплату послуг посередників.

Співробітники ресурсу мають намір розширити базу пропозицій в розділі «Нерухомість за кордоном», так як це досить затребуваний напрямок роботи. Пріоритети покупки житла за кордоном зміщуються з СНД в сторону Європи. Нерухомістю частіше цікавиться середній клас населення.

Довідка про порталі:

Портал Mesto.ua створений в 2011 році і за час роботи зібрав понад 600 000 оголошень про продаж, покупку та оренду всіх типів нерухомого майна для покупців з різним бюджетом. Пошук об'єктів на сайті доступний всім користувачам безкоштовно, база пропозицій щодня оновлюється.

Контакти:

Тел: (044) 228-68-98

Сайт: http://mesto.ua

e-mail: info@mesto.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-