Неповторна Лайма ВАЙКУЛЕ їде в тур по Україні!

Неповторна Лайма ВАЙКУЛЕ їде в тур по Україні!

Укрінформ
18-19 березня співачка виступить з великими сольними концертами в Києві (на головному майданчику країни, в Палаці мистецтв "Україна"), 21-го - в Харкові, 22-го - в Дніпрі, 24 березня - в Одесі і 25-го - Львові. 

18-19 березня співачка виступить з великими сольними концертами в Києві (на головному майданчику країни, в Палаці мистецтв "Україна"), 21-го - в Харкові, 22-го - в Дніпрі, 24 березня - в Одесі і 25-го - Львові. Найстильніша і неординарна артистка пострадянського простору везе в Україну "Краще" - саме так називається її шоу.

- Будуть кращі пісні 80-х, 90-х і 2000-х, - розповідає Лайма Вайкуле, - і нові, звичайно, теж, в тому числі на латиською, тому що мій крайній альбом повністю на цій мові. Не обійдеться і без творів Раймонда Паулса. Раймонд - це назавжди, і я щаслива, що до сих пір його співачка, беру участь в його вечорах і виконую його чудові пісні. Буде в концертах і "Ще не вечір", і "Чарлі", і "Листя жовті", і мій улюблений "Вернісаж". Кращий мій дует - саме цей, з Валерою Леонтьєвим. А з ким буду співати у вас в гостях, поки не скажу ...

Гості в концертах заплановані, в тому числі і латвійські, але хто саме - Вайкуле тримає в секреті.

- "Фішок" у мене достатньо, - зізнається Лайма. - Найголовніша - живе виконання: намагаюся не використовувати фонограму. Звичайно, бувають телезйомки, де живцем ніхто не працює, але там, де можливо, прошу: "Якщо вже фонограма, то тільки інструментальна!". В Україну зі мною їдуть музиканти, і я вже в передчутті того, як ми будемо репетирувати і виступати живцем.

Кажуть, сцена - це наркотик. Згодна. Але додам, що ще і величезний стимул - добре виглядати, бути в формі фізично і творчо, постійно на себе і на інших озиратися, і не припиняти над собою працювати. Вранці я прокидаюся з думкою: "Що я повинна сьогодні зробити?". Щовечора засинаю в роздумах: "А що я сьогодні зробила?". Сподіваюся, коли буду в Україні, відповідь на це "вечірнє" питання буде таким: "Подарувала трішечки щастя киянам, харків'янам, одеситам ...". Недарма ж моя ім'я - Лайма - означає "щастя"!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-