СК «ВУСО» пропонує новий стандарт виплат за договорами страхування

СК «ВУСО» пропонує новий стандарт виплат за договорами страхування

Укрінформ
Нові стандарти страхового сервісу пропонує компанія «ВУСО». Тепер немає необхідності чекати від двох тижнів до одного місяця, щоб отримати гроші на ремонт транспортного засобу. Термін виплат за договором страхування КАСКО скоротився до семи днів.

Страхова компанія йде назустріч клієнтам

Оперативні дії страховиків дозволять потерпілим отримати грошову компенсацію по КАСКО в найкоротші терміни з моменту аварії. Олександр Шойхеденко, голова Наглядової ради компанії «ВУСО», повідомив, що нові впровадження щодо терміну виплат пов’язані з бажанням допомогти споживачам в складних умовах нестабільного валютного ринку. Дбаючи про клієнтів, СК «ВУСО» суттєво скорочує термін розгляду страхової справи та пропонує покриття страхових виплат у разі ДТП протягом 7 робочих днів (незалежно від складності процесу врегулювання).

Скорочення термінів виплат вдалося досягти за рахунок оптимізації робочого процесу, яка включає в себе наступні дії:

  • впровадження гнучкого робочого графіку фахівців;
  • перехід на електронне онлайн-оформлення документації;
  • встановлення фіксованих термінів (з моменту настання страхового випадку) на збір та надання позовних документів в страхову компанію;
  • розрахування ринкової вартості ушкодженого майна впродовж декількох годин.

У найближчих перспективах — подальше поліпшення сервісу

Як стверджує пан Шойхеденко, задоволений клієнт — головна мета страхової компанії. Саме від її досягнення залежить оцінка роботи спеціалістів «ВУСО». З метою покращення обслуговування та скорочення витрат часу планується створення комп’ютерної програми, що забезпечить повноцінне дистанційне врегулювання. Через особистий інтернет-кабінет клієнт зможе у будь-який зручний для нього час надавати необхідну документацію в електронному вигляді, самостійно відстежувати, на якій стадії знаходиться справа та оперативно отримувати необхідну інформацію.

Відомі образи в нестандартному убранні

Маркетологи компанії обрали неординарне візуальне подання нових страхових стандартів. Вони одягнули захисні шоломи для автоперегонів на голови видатних осіб, зображених на гривнях. За словами керівника маркетингового відділу Валентина Кравченка, така метафора говорить про прискорені виплати по КАСКО. Головний атрибут перегонів символізує швидкі виплати матеріальних збитків у разі настання страхового випадку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-