5ok: Мультиварка Redmond RMC-M4502Е презентована в номінації «Інноваційна техніка для дому 2016»

5ok: Мультиварка Redmond RMC-M4502Е презентована в номінації «Інноваційна техніка для дому 2016»

Укрінформ
Мультиварка Redmond RMC-M4502Е може стати подвійним лауреатом престижної премії за технічні інновації. Переможниця торгової виставки-ярмарки Autumn Fair International 2014 взяла участь у весняній ярмарці Spring Fair 2016 у номінації The Housewares Innovation Awards.

Наймасштабніші заходи проходять в англійському місті Бірмінгем. Остання весняна виставка проводилася з 7 по 11 лютого. 8 лютого журі підбило підсумки номінації, які будуть опубліковані на офіційному сайті організатора.

Європейська міжнародна виставка була заснована у 1976 році королевою Вікторією. У торгівельній ярмарці Spring Fair 2016 беруть участь понад 50 000 виробників з усього світу, що виробляють товари різного призначення. Конкурсанти ведуть боротьбу за перемогу в 18 номінаціях конкурсу.

Мультиварка M4502Е — переможниця в номінації The Most Innovative Product

Мультиварка M4502Е має всі шанси завоювати перше місце. Впевненість виробника обумовлена беззаперечною перемогою, яку флагманська модель здобула в номінації The Most Innovative Product в 2014 році. Мультиварка витримала конкуренцію з 1500 номінантами у всіх етапах конкурсу, які оцінювалися експертами асоціації The Cookshop & Housewares.

В рамках конкурсу демонструвалися переваги моделі і тестувалися її можливості. Експерти присудили M4502Е максимальну кількість балів за різноманіття корисних функцій і зручність використання.

Короткий опис мультиварки Redmond RMC-M4502Е

Мультиварка M4502Е має 34 програми, 16 з яких є автоматичними. Гнучка програма МУЛЬТИКУХАР дозволяє налаштовувати параметри температури (40-160 градусів) і час приготування (від 5 хвилин до 12 годин) самостійно.

В мультиварці можна готувати будь-якими традиційними способами — обробляти парою, смажити, варити, тушкувати і випікати. Для збереження корисних властивостей продуктів і поліпшення смакових якостей застосовується технологія 3D-нагріву.

Модель оснащена місткою 5-літровою чашею з антипригарним покриттям. Потужність мультиварки становить 860 Вт. У комплектацію приладу входить контейнер для обробки продуктів парою і корзина для смаження у фритюрі. Оригінальні ідеї щодо використання всіх можливостей техніки присутні в книзі «100 рецептів».

Вибирайте мультиварки Redmond на сайті інтернет-магазину 5ok, в якому представлені флагманські моделі побутової техніки від провідних світових брендів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-