HORIZONT повідомляє про рекламну співпрацю між Amazon Media Group і ProSiebenSat.1 PULS 4 в Австрії в ексклюзивному інтерв'ю

Укрінформ
Amazon Media Group і ProSiebenSat.1 PULS 4 розпочнуть ексклюзивну маркетингову співпрацю в Австрії. Це вперше, коли Amazon працюватиме з зовнішнім партнером щодо продажу розміщення реклами. Серед німецькомовних регіонів (Австрія, Німеччина та Швейцарія) Amazon раніше займавсяекламним бізнесом тільки в Німеччині.

Філіп Міслер (директор AmazonMediaGroup у Німеччині) і Майкл Стікс (директор-розпорядник ProSiebenSat.1 PULS 4) розповіли про причини виходу на ринок в Австрії та про співпрацю  Amazon і ProSiebenSat.1 PULS 4 в ексклюзивному інтерв'ю HORIZONT.

Скорочену версію повного інтерв'ю в HORIZONT можна знайти за посиланням:

http://www.horizont.at/home/news/detail/amazon-media-group-and-prosiebensat1-puls-4-arrange-exclusive-advertising-sales-alliance-in-austria.html

Для цитування і отримання додаткової інформації заходьте на www.horizont.at

HORIZONT є провідним галузевим журналом для ЗМІ, комунікаційних та маркетингових агентств в Австрії, який редагує провідний спеціалізований економічний журнал про зв’язки з громадськістю та рекламу. Марлен Ауер є головним редактором, Олівер Штріблє видавцем.

Просимо надсилати всі запити редакційній команді та головному редакторові:

Tel: 0043/1/866 48 - 601

Mail: m.auer@manstein.at

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-