E-Katalog: Lenovo представила оновлену версію Vibe P1

E-Katalog: Lenovo представила оновлену версію Vibe P1

Укрінформ
Про новинку стало відомо ще у серпні 2015 року, однак офіційний анонс відбувся тільки у лютому 2016-го. Очікувалося, що оновлений і поліпшений смартфон вийде під назвою Vibe P1 Pro, але в компанії йому дали назву Turbo. Розглянемо, чого торкнулися оновлення та що являє собою Vibe P1 Turbo загалом.

Незначні відмінності

Характеристики пристрою залишилися тими самими, які компанія оголосила ще у серпні 2015. Корпус, як і у попередників лінійки Vibe, виконаний з алюмінію та має верхню і нижню пластикові вставки. Дисплей має 5,5-дюймову IPS-матрицю з роздільною здатністю Full HD. Сенсор екрану підтримує до 10 натиснень одночасно. Екран захищений склом Gorilla Glass 3. Під екраном розташована механічна клавіша зі сканером відбитків пальців.

Зовні новинка нічим не відрізняється від Vibe P1, ознайомитися з характеристиками і вартістю якого в інтернет-магазинах можна на сайті E-Katalog.

Смартфон Lenovo P1 Turbo побудований на базі чіпа Qualcomm — 64-бітового Snapdragon 615. Він має 8 ядер, 4 з яких працюють на частоті 1500 МГц, а ще 4 на 1100 МГц. Графіка представлена чіпом Adreno 405. Обсяг оперативної пам'яті — 3 Гб, в той час як у Vibe P1 —2 Гб, вбудованої пам'яті — 32 ГБ. Підтримуються карти пам'яті формату microSD аж до 126 ГБ.

Нові мобільні телефони Turbo, як і попередник Vibe P1, отримали три кольорові варіанти:

  • сріблястий;
  • золотий;
  • темно-сірий.

«Довгограючий» акумулятор

У пристрій встановлено акумулятор збільшеної ємності на 5000 м·Ач з технологією швидкої зарядки (Quick Charge 2.0 версії), яка дозволить зарядити телефон на 60 % за 30 хвилин. Основну цифрову камеру на 13 Мп доповнено подвійним світлодіодним спалахом, другорядна має 5 Мп. Відео знімає у форматі Full HD.

Апарат підтримує стандарт 4G, передбачена можливість використовувати 2 сім-карти. Версія Android ОС — 5.1 (Lollipop), який упакований у фірмову оболонку Vibe UI користувальницького інтерфейсу. Телефон важить 189 г.

Оголошена вартість нового апарату компанії Lenovo — $295.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-