У Нігерії запущено власний глобальний інформаційний ресурс

У Нігерії запущено власний глобальний інформаційний ресурс

Укрінформ
Новина з розряду «Це повинен знати кожен!». Справа в тому, що в Нігерії почав роботу унікальний для країни сайт Q&A (питання-відповідь).

Життя в цій західноафриканській країні пов'язане з безліччю труднощів. Новий ресурс Ask.naij.com допоможе нігерійцям впоратися з вирішенням їх проблем і кваліфіковано розповість, як зробити життя зручнішим.

На сайті опубліковано безліч вже заданих питань з відповідями і думками членів спільноти, які володіють конкретним досвідом і знають, як застосувати його на практиці. Ресурс універсальний і підійде для всіх відвідувачів незалежно від віку і статі. Молоді і старі, чоловіки і жінки — тут всі знайдуть щось цікаве і корисне.

Рубрики ask.naij.com присвячені знаменитостям, політикам, здоров'ю, спорту, моді, відносинам, кулінарії, кінематографу і безлічі інших актуальних тем. Дизайн сайту адаптований як для персональних комп'ютерів, так і для мобільних пристроїв. Відвідувачі сайту можуть не тільки споживати готовий контент, але і, зареєструвавшись, стати повноцінними учасниками системи, задавати власні питання і консультувати інших користувачів.

Сайт швидко набирає популярність в Нігерії. Число передплатників вже перевищило 23 тисячі чоловік. Ресурс не складно знайти за допомогою Google-пошуку, він також представлений на Facebook, Twitter та ін.

Крім користувацького контенту, на Ask.naij.com представлені повноцінні статті на корисні теми. Сайт має зручний для користувача інтерфейс, матеріали розбиті на більш ніж 40 тематичних категорій, забезпечених підкатегоріями.

Ask.naij.com став для нігерійців захоплюючим і корисним джерелом різноманітної інформації. Це єдиний в країні ресурс, який містить відповіді як від редакторів, так і від простих користувачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-