Україна в моді: Злата Огневич і вишиванка в Дубаї

Україна в моді: Злата Огневич і вишиванка в Дубаї

Укрінформ
Колектив майстерні «Етнодім» стежить за подіями в світі. Жителі Об'єднаних Арабських Еміратів високо оцінили вишиванку Злати Огневич. Під час своєї поїздки співачка і екс-депутат Злата Огневич вийшла на прогулянку по місту у вишиванці з синім візерунком, де її оточили місцеві жінки.

Їм так сподобався одяг українки, що вони відразу ж запитали, де можна придбати таку сорочку. Огневич прокоментувала ажіотаж, написавши у своєму Instagram: «Україна — це модно».

Американське видання Vogue навесні 2015 року назвало сорочку з вишивкою трендом сезону, популярність якого не зменшується і в 2016 році. Українська вишиванка — стильний спосіб підкреслити громадянську позицію і повагу до історичного минулого.

Колекція вишиванок в «Етнодомі» — неординарність і вишуканість

Український національний одяг викликає захват і на батьківщині, і в інших країнах. Надихнувшись цим трендом, дизайнери «Етнодому» розробили колекцію авторського одягу під назвою «Зима 2016». Майстри самі продумують фасон і візерунки. Завдяки такому підходу одяг в етнічному стилі виглядає сучасно і доречно на різного роду заходах.

В інтернет-магазині «ЕтноДім» клієнтам пропонуються вручну вишиті сорочки та сукні з різнокольорових тканин. Для досягнення гармонійного поєднання в візерунку переважають один-два кольори ниток. Народні майстрині вважають, що кожен колір має свій сакральний сенс. В сорочці Злати Огневич використовувалися сині нитки. Цей колір підсилює творчий потенціал.

Серед виробів «Етнодому» — традиційні білі сорочки з геометричними і рослинними візерунками, а також одяг з вишивкою на кольоровому тлі. При виготовленні використовуються натуральні матеріали для суконь і вишиванок — домоткане полотно, льон, батист, шифон, поплін. Вишиванка жіноча може оздоблятись бісером.

«Етнодім» — авторські оригінальні вироби

На сайті магазину представлений каталог виробів із фотографіями, прайсом і детальними характеристиками. Офіс інтернет-магазину «Етнодім» знаходиться в Києві, де можна подивитися товари наживо. При оформленні доставки можна замовити для примірки кілька розмірів. Можна упакувати покупку в подарункову коробку, а також замовити подарунковий сертифікат. Якщо щось не підійшло, магазин дає можливість повернути товар протягом 31 дня з моменту покупки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-