АХА визнана власником найбільших в світі небанківських активів

АХА визнана власником найбільших в світі небанківських активів

Укрінформ
Міжнародне агентство AM Best визнало групу АХА власником найбільших у світі за розмірами небанківських активів: у відповідному рейтингу АХА посіла перше місце. Компанії дісталося також друге місце в рейтингу обсягів зібраних нетто-премій.

Агентство провело 2 окремих рейтинги: у першому страхові компанії оцінювалися за розмірами активів, а у другому — за обсягами зібраних премій. У рейтингах брали участь найбільші страхові компанії світу.

Французька АХА SA зайняла першу позицію в ТОП-10 за обсягом небанківських активів, розмір яких у АХА в 2014 році склав 965,4 млрд доларів США. За обсягом нетто-премій АХА також виявилася в трійці лідерів, зайнявши другу сходинку рейтингу після американської компанії UnitedHealth Group Inc.

За даними AM Best в десятці найбільших страховиків за обсягами нетто-премій цього року виявилося п'ять американських компаній. Подібне зростання було викликано низкою придбань лідерами списку компаній зі страхування здоров'я.

Оскільки у страхових компаній світу існують різні вимоги до фінансової звітності та термінів її подачі, при підготовці рейтингів враховувалися фіналізовані і приведені до єдиного стандарту фінансові показники за 2014 рік.

Контактна особа:

Марія Косовець

mariya.kosovets@axa-ukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-