Кондиціонер: розкіш чи засіб заощадження?

Кондиціонер: розкіш чи засіб заощадження?

Укрінформ
Не так давно кондиціонери вважалися ознакою достатку. Але в постійній боротьбі за нових покупців виробники знижують вартість своєї техніки, а також оснащують новинки великою кількістю корисних функцій. Нижче ми коротко розглянемо 5 найпопулярніших бюджетних кондиціонерів за другу половину 2015 року.

Обрати спліт-систему ви можете в інтернет-магазині F.ua. Всі моделі нашого рейтингу топ-5 оснащені дисплеєм, керуються за допомогою дистанційного пульта і мають настінне кріплення. Але головна їх риса — невисока вартість.

1. Samsung ST-07HR

Найпопулярніший бюджетний кондиціонер серед покупців Fotos.ua. Серед інших учасників рейтингу виділяється великою кількістю додаткових функцій. Передбачена іонізація повітря, електростатичний і антибактеріальний фільтри, турборежим і самодіагностика. Основних режимів роботи усього два: охолодження та обігрів. З недоліків можна відзначити лише відносно невелику площу обігріву — всього 20 квадратних метрів, але цього цілком достатньо для кімнати.

2. Delfa ACR 09

Основна перевага моделі — режими автоматичної підтримки заданої температури і функція рециркуляції повітря. Окрім цього, передбачена самодіагностика, автоперезапуск, функція осушення і нічний режим роботи. Вага внутрішнього блоку вище середнього показника, утім, після монтажу це не буде створювати жодних незручностей.

3. Yjnda HD-j9 HR 4FV

Може ефективно працювати в приміщенні площею до 26 квадратних метрів. Передбачена функція автоматичного перезапуску і відновлення попередніх налаштувань, іонізатор повітря і система самодіагностики. Перед покупкою слід звернути увагу на рівень споживання електроенергії — подібна автоматика вимагає відповідного живлення.

4. Sakata Fusion 2 SIH \ SOH 20 SCR

В плані ціни — це стовідсотково бюджетний кондиціонер, але за своїми характеристиками його можна зарахувати радше до рішень середнього рівня. Передовсім виділяється широким діапазоном робочих температур. Є режими осушення і фільтрації повітря, а також система самодіагностики. Єдиний кондиціонер у цьому топ-5, який може працювати не лише від стандартної електромережі 220 В, але і від 240 В.

5. Ballu Olimpio BSW_07 HN1 \ OL \ 15Y

Другий у нашому топ-5 кондиціонер з режимом рециркуляції повітря. Серед інших його переваг — низький рівень споживання енергії, широкий діапазон робочих температур, а також велика кількість додаткових функцій. У тому числі: самоочищення, осушення повітря, фільтрація, автоматична підтримка заданої температури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-