Rozetka запропонувала українцям познайомитися з французьким поглядом на комфорт

Rozetka запропонувала українцям познайомитися з французьким поглядом на комфорт

Укрінформ
Французька марка Petit Bateau більше 120 років радує малюків та їх батьків впізнаваним фірмовим дизайном і бездоганною якістю пошиття. Зараз в інтернет-магазині Rozetka.com.ua очікується прибуття новинок цієї марки одягу для найменших.

Petit Bateau — бренд з давньою історією. Почалася вона в кінці XIX століття. Тоді у французькому містечку Труа була відкрита маленька трикотажна фабрика. Поступово її спеціалізацією стало виробництво нижньої білизни для дітей і дорослих. На початку XX століття засновник компанії П'єр Вальтон охрестив її Petit Bateau — «маленький човен». Мила назва була запозичена з відомої дитячої пісеньки про маленькі човни, які ходять навколо світу. А емблемою став кораблик з вітрилами.

З цих пір впізнаваною рисою цієї марки став дизайн в морському стилі. Наприклад, однією з її найвідоміших речей стали зручні, стильні тільняшки. Багато речей прикрашено горизонтальними смужками, зображеннями якорів, штурвалів, човнів, морських канатів. Покрий пальто, кардиганів нагадує про морські бушлати. Вони нерідко застібаються на металеві ґудзики з якорями або клевант.

Ця компанія запропонувала чимало корисних нововведень у галузі дитячої білизни. Всі вони використовуються донині. Так, ще в 1918 році виробники продемонстрували свіжий погляд на дизайн дитячої нижньої білизни. Вони одними з перших вловили дух змін і вкоротили звичні для того часу довгі кальсони. Вийшли зручні короткі міні-штанці з бавовняного трикотажу, які стали дуже поширеними. У 1980 році ця марка випустила таку комфортну річ, як дитяче боді. Також вона зробила для нього зручну пройму, форма якої дозволяє легко надягати річ через голову.

Petit Bateau — бренд, дійсно перевірений часом. Більше століття діти виростали в цих зручних, симпатичних одежинах. Ця цілком демократична марка змогла стати одним з численних символів французького стилю. Її одяг для малюків легко впізнати завдяки фірмовому дизайну. Речі з корабликом на етикетці допоможуть зробити повсякденний гардероб дитини стильним і ошатним. Але головне в них — якість матеріалів і пошиття.

Вивчити асортимент цієї марки можна, перейшовши за посиланням http://rozetka.com.ua/baby_clothing/petit-bateau/c1230990/v13767/.

Більше про бренд і асортимент Розетки можна прочитати на B2Blogger .com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-