Нове плаття забезпечить вдалий початок року

Нове плаття забезпечить вдалий початок року

Укрінформ
Поки думки більшості дизайнерів звернені до весни, інтернет-магазин «Розетка» вже зібрав калейдоскоп весняних суконь за доступними цінами. 

Великий асортимент суконь, представлених модельєрами цієї зими, вражає уяву навіть найвишуканіших клієнтів. Звичайно, фентезійні моделі з подіумів можуть здатися надто екзотичними навіть для свята. Але фасони, створені відомими брендами мас-маркету, цілком успішно поєднують модні тенденції з практичністю.

Найбільш актуальними зараз є моделі середньої довжини. Однак для особливого випадку можна підібрати модель довжиною майже до підлоги. Або зухвале коктейльне міні. Наприклад, в стилі baby doll.

Таке ж різноманіття спостерігається в фасонах. Від повністю закритого, «глухого» коміра до глибокого декольте. Крім того, для вечірнього вбрання можна вибрати сукню-бандо або навіть бюст'є — модель з відкритими плечима, що підкреслює стрункість і жіночність фігури. Із колекцією таких суконь можна ознайомитись тут: http://rozetka.com.ua/tally_weijl_sdrpepale_9f_m/p6562786.

Мабуть, для святкових нарядів найбільш популярним залишається приталений силует. Є також чимало моделей із розкльошеною спідницею середньої довжини. Дуже актуальним фасоном стала сукня з баскою.

Вечірнє вбрання, за традицією, може бути без рукавів. Але ніхто не заважає підібрати рукава керуючись власними побажаннями. Поширена довжина рукавів: до зап'ястя, три чверті та до ліктя. Витонченими виглядають зовсім короткі рукава, що ледве-ледве закривають плечі.

Велика різноманітність спостерігається в області матеріалів і деталей, що використовуються при створенні одягу для жінок. Ще з весни не втрачають популярності мережива і бахрома. Не знижується попит на напівпрозорі тканини, які так добре пасують до вечірнього вбрання. Також цієї зими можна придбати сукні з хутряними або шкіряними вставками чи моделі, повністю виконані з тканини, що імітує шкіру.

Мабуть, цієї зимою найбільш поширені однотонні або двоколірні сукні. Чималою популярністю користується червоний колір. Він виглядає дуже святково, ефектно та помітно. Не менш вдалим рішенням буде вибір чорного плаття. За ефектністю та універсальністю до нього близькі синій та бордовий. Ще одне цікаве рішення — сіра сукня. Але скромність цього кольору неодмінно повинна бути чимось скомпенсована. Наприклад, елегантним фасоном, шляхетністю тканини або оригінальним декором.

Повний текст статті доступний на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-