«Розетка» презентувала нові колекції святкового одягу для чоловіків

«Розетка» презентувала нові колекції святкового одягу для чоловіків

Укрінформ
Інтернет-магазин «Розетка» запропонував українським чоловікам нові колекції святкового одягу. Доступні як класичні рішення, так і більш яскраве вбрання.

Традиційний варіант святкового чоловічого одягу — класичний костюм. Така форма одягу доречна для свята або на роботі. Вона стане в нагоді для походу в ресторан або в гості.

Фасони зимового сезону є стильними і досить лаконічними. Найбільш популярними є однобортні піджаки. Крім того, вони виглядають менш офіційно і строго, що добре підходить для святкового образу. Що вибрати — питання, пов’язане з типом фігури.

Вишукано також виглядають нові моделі з приталеним силуетом. Як виявилося, такий фасон підкреслює мужню елегантність їх володарів. А прямі піджаки віж багатьох дизайнерів надали перевагу підкреслено просторим варіантам. Можливо, комусь сподобається саме такий варіант завдяки його комфортності.

Сучасна мода все сильніше схиляється до більш вільної форми одягу. Так, стиль smart casual вже став повноправним варіантом офісного дрес-коду. Багато компаній не заперечують навіть проти міського стилю. Тим, хто звик до такого одягу, здається дивною ідея вбиратися на свято в класичний костюм.

Зробити образ ще менш офіційним допоможе вибір сорочки в стилі smart casual. Часто вони призначені для носіння навипуск. Такі моделі можуть бути однотонними або прикрашеними різними візерунками. Приміром, непоганим варінтом може стати невеликий вишуканий принт. Цікавим варіантом може стати сорочка в етнічному стилі. Приклад такої моделі можна побачити тут http://rozetka.com.ua/etnodim_08_ed1_l/p4235522.

У багатьох випадках святковим одягом для чоловіків буде класичний костюм. Але зараз не менш поширеним варіантом вихідний одягу є вбрання в стилі casual. Воно дозволяє відчувати себе комфортно і невимушено. А ще — забезпечує широкі можливості для того, щоб проявити свій смак і індивідуальність.

В інтернет-магазині «Розетка» вбрання можна розглянути докладніше, а також ознайомитися з його фотографіями і описом. Питання вибору розміру можна вирішити за допомогою представлених на сайті магазину розмірних таблиць. Інтернет-магазин «Розетка» дозволяє легко підібрати одяг для будь-якого випадку.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-