Rozetka: Які книги допомагають досягати успіху в справах

Rozetka: Які книги допомагають досягати успіху в справах

Укрінформ
Книги про бізнес і саморозвитку стають дедалі популярнішими. Найбільш вдалі потрапляють в списки бестселерів. Їх затребуваність пояснюється просто: люди хочуть стати більш успішними. А для цього їм нерідко доводиться полювати за новими знаннями, міняти своє мислення, спосіб життя.

Книги про досягнення успіху будуть цікаві тим, чия мета — кар'єрний ріст або розвиток власного бізнесу. До них відноситься твір Дена Вальдшмідта «Будь кращою версією себе. Як звичайні люди стають видатними». Автор доступно, наочно демонструє, які якості приводять до вершини. Показано це на прикладах з власного досвіду, а також на прикладі людей, які зуміли багато чого досягти.

Для багатьох основною метою і еквівалентом успіху є фінансове благополуччя. Звичайно, не буває книжок, які допомагають розбагатіти самим лише читанням. Однак є твори, які присвячені питанням «формули багатства». На сьогоднішній день до найбільш відомих зразків такої літератури належить «Думай і багатій» Наполеона Хілла. Цей твір побачив світ у далекому 1937 році. А сучасному читачеві пропонується її оновлене, адаптоване для нашого століття видання. Автор створив власну філософію успіху, аналізуючи характеристики безлічі процвітаючих людей. Особливо корисна вона буде тим, хто має чітку мету, намічений план розвитку свого бізнесу. Але з нею варто ознайомитися і просто так, заради її безсумнівної літературної цінності.

Цікавим прикладом може бути книга Брайана Трейсі «Вийди із зони комфорту. Зміни своє життя». Це практичне керівництво, на перший погляд, закликає людину стрибнути вище голови. Але насправді — просто відшукати свої невикористовувані можливості, навчитися справлятися з важкими завданнями.

Особливо актуальна, але болюча для багатьох тема — тайм-менеджмент. Простіше кажучи, організація часу. У числі популярних творів 2 015 року можна згадати «Тайм-драйв. Як встигати жити і працювати» Гліба Архангельського. Це звід практичних порад і методик, які можуть допомогти розібратися з постійно зростаючою купою справ. Тут зібрано чимало перевірених рекомендацій з управління своїм часом. Кожен може вибрати для себе найбільш дієві, відповідно до його схильностей і способу життя.

Повна версія книжкового огляду доступна на B2Blogger.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-