МедМагазин: тиск під контролем

МедМагазин: тиск під контролем

Укрінформ
Серцево-судинні захворювання (ССЗ) – головна причина смертності в Україні. Щороку на гіпертонічну хворобу в країні занедужує 1 мільйон чоловік.

Артеріальний тиск (АТ) — це показник психофізіологічного стану організму. АТ є найбільш точним і давнім із наявних у людини біологічних маркерів здоров'я. Високий артеріальний тиск підвищує ризик ішемічної хвороби серця, інсульту, а також серцевої і ниркової недостатності, призводить до ураження судин і очей.

Тонометр — пристрій, призначений для вимірювання артеріального тиску.

Тонометри дозволяють контролювати стан здоров'я у будь-який час.

У ході вимірювання артеріального тиску можна виявити:

  • Артеріальну гіпертонію;
  • Симптоматику серцевої аритмії;
  • Порушення частоти коливань тиску.

В асортименті МедМагазину представлені наступні види тонометрів:

Механічні. Пристрої складаються з повітряної манжети, груші та стетоскопа. Обладнання використовується повністю у ручному режимі.

Напівавтоматичні. Прилади складаються з повітряної манжети, груші, дисплея та електронного датчика. Накачування і спуск повітря манжети відбуваються у ручному режимі. Показники тиску зчитуються автоматично, інформація про результати замірів відображається на дисплеї.

Автоматичні. Пристрої працюють повністю в автоматичному режимі. Достатньо зафіксувати прилад та увімкнути. Такі тонометри призначені передусім для домашнього використання. Власнику пристрою не потрібно відволікатися на накачування манжети і фіксацію даних, що впливає на точність вимірювання. Ці прилади стануть незамінними, якщо необхідно постійно контролювати показники тиску.

Аксесуари, які пропонує магазин:

  • манжети різних розмірів для усіх видів тонометрів;
  • груші;
  • мережеві адаптери;
  • нагнітачі для механічних тонометрів з клапаном;
  • нагнітачі для напівавтоматичних тонометрів без клапана;
  • запчастини до тонометрів.

Ціни на тонометри залежать від марки виробника і типу приладу.

Тиск у межах норми позитивно позначається на якості життя людини. Регулярні вимірювання дають можливість вчасно вжити заходів і уникнути погіршення стану здоров'я. Тому придбання приладу для контролю тиску — важливий крок на шляху до здорового способу життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-