Премія World Travel Awards в десятий раз присуджена TUI Group

Премія World Travel Awards в десятий раз присуджена TUI Group

Укрінформ
Вручення престижної туристичної премії World Travel Awards відбулося 12 грудня 2015 року. Уже вдесяте нагороду отримала компанія TUI Group.

Переможця в цьому конкурсі визначають за допомогою онлайн-голосування представники світового туристичного сектора. TUI Group отримувала нагороди у сфері чартерних перевезень, серед туроператорів, а також у номінаціях «Соціально відповідальний туризм», «Кращий сайт туроператора».

Український підрозділ TUI Group активно впроваджує кращі передові практики своєї материнської компанії. Наприклад, це стосується обліку соціального стану туристів в різних концепціях відпочинку. Український підрозділ компанії відрізняється найбільш розвиненою в країні мережею турагентств.

Якщо говорити про напрямки, обираних клієнтами TUI, то лідер залишається беззмінним. Найбільш привабливим місцем відпочинку для вітчизняних туристів залишається Єгипет. Оптимальне співвідношення ціни і якості, нетривалість перельоту і різноманітність готелів, що пропонують як економ-відпочинок, так і люкс-умови, залучають у цю країну більшість українських мандрівників.

І хоча кількість туристів, котрі організовують відпочинок самостійно, зростає, поїздки в Єгипет за допомогою організованих турів все ще поза конкуренцією. Причиною цього є, по-перше, відсутність регулярних авіарейсів на Синайський півострів. Та й бронювати самостійно готель набагато дорожче, ніж за допомогою туроператора, у якого укладені довгострокові договори з єгипетськими партнерами.

Навіть якщо туристи не планують проводити відпустку виключно в стінах готелю, оператор TUI надає всілякі послуги по екскурсійному супроводу та безпечного трансферу до пам'яток або найбільш привабливим точкам для дайвінгу.

Рівень безпеки відпочивальників, не кажучи вже про сервіс, у туроператора набагато вищий, ніж у «компаній з вулиці», на які не поширюються страхові виплати.

Компанія TUI давно і стабільно співпрацює з надійним страховим партнером — компанією ERV, що забезпечує медстрахування під час поїздки, а також страховку від невиїзду. Клієнтам цього страховика надається гарантія того, що всі непорозуміння і неприємності можуть бути ліквідовані в максимально стислі терміни.

Під час фінансової кризи та політичної нестабільності надійність компанії стає головною перевагою в очах туристів. Купуючи тури в Єгипет у TUI, клієнти впевнені, що готель виявиться саме таким, який замовляли, а літак доставить на відпочинок і поверне додому в чітко обумовлені терміни. Все це завдяки тому, що компанія TUI орендує літаки для чартерних рейсів, має власний авіапарк, а також кілька круїзних суден.

За допомогою ретельно розробленого сайту TUI можна самостійно підібрати собі пакетну пропозицію в Єгипет та інші країни, скориставшись зручною формою пошуку або переглянувши «палаючі» пропозиції.

TUI — провідна туристична компанія України, яка об'єднує туроператора і розгалужену мережу турагентів. Український підрозділ — частина міжнародного туристичного холдингу TUI Group з 40-річним досвідом роботи, яка обслуговує більше 30 млн клієнтів в рік.

Центральний офіс

Телефон:

TUI: +38 (044) 401 08 08 (багатоканальний).

Факс: +38 (044) 537 54 41.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-