Як швидко продати житло без ремонту — поради експертів

Як швидко продати житло без ремонту — поради експертів

Укрінформ
Іноді трапляється, що потреба у продажу власного місця проживання зростає до критичної позначки, але грошей або часу на ремонт немає. Не варто зневірятися, оскільки у житла без ремонту є ряд переваг. Вони допоможуть розглянути інші аспекти цього питання.

Чи є критичним стан «без ремонту»?

Є кілька ключових моментів, які змусять чашу терезів схилитися до відповіді «купити»:

  1. Ціна;
  2. Широкі горизонти для самовираження;
  3. Нові комунікації;
  4. Всі недоліки — у наявності.

Якщо у Вас скрутне фінансове становище, то квартира без ремонту буде ідеальним варіантом. Ви зможете придбати її набагато дешевше, так як її ціна в основному нижче на 15-30 % залежно від стану. У подальшому Ви зможете вибрати матеріали, ціна яких не буде зависокою. Розмістити своє або знайти потрібне оголошення можна на сайті нерухомості kiev.mesto.ua.

Другий варіант — фінанси дозволяють купити нове приміщення, але Ви так і не знайшли житло з потрібним дизайном і плануванням. Квартири «без ремонту» дозволить Вам особисто підібрати відповідні шпалери, підлогове покриття, а також спланувати розміщення кімнат. Житло без обробки — ідеальна платформа для реалізації здібностей дизайнера.

Люди в готових квартирах часто скаржаться на погану якість проводки, прогнилі труби та інші побутові проблеми. Приміщення без ремонту в основному нові, тому і всі комунікації в них встановлені недавно.

Покупець дуже часто вибирають житло, орієнтуючись на його зовнішній вигляд. А безпосередньо після покупки він може виявити, що стіна з новими шпалерами покрита під ними шаром цвілі, що не позначиться добре ні на зовнішньому вигляді кімнати, ні на здоров'ї її мешканців. В житлі без ремонту таких сюрпризів не буде з тієї причини, що плитки, лінолеуму або шпалер просто немає.

Не дивно, що покупка раніше обжитих квартир на вторинному ринку настільки популярна, адже вигідних пропозицій тут набагато більше. Але однією з небезпек придбання квартир на вторинці є юридичні проблеми з попередніми мешканцями.

Мінуси квартири без ремонту

Недоліком житла такого типу може стати те, що сума, витрачена на ремонт, виявиться вище зекономленої. Але тут все залежить від Вашого вміння планувати витрати, а також від стану квартири. На сайті kiev.mesto.ua/sale Ви можете ознайомитися із запропонованими квартирами на первинному і вторинному ринку, а потім порівняти умови придбання самостійно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-