Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Про візит Гризлова

Про візит Гризлова

Укрінформ
Те, що робиться таємно, часто-густо виявляється таким, що шкодить національним інтересам

1). Проривів не буде. Не можна реанімувати те, що мертве від народження. Це я про так звані мінські домовленості, які свою роль вже відіграли.

2). Таки ВВП в цейтноті. І справа не лише в санкціях, а й в ціні на нафту та в Сирії, кампанія в якій таки коштує для федерального бюджету "a lot", як то не заперечували кремліські пропагандисти на початках.

3). Громадськості треба пильнувати. Те, що робиться таємно, часто-густо виявляється таким, що шкодить національним інтересам. Жодних договорняків, які заморозять ситуацію на десятиліття та/або призведуть до втюхування назад в Україну Донбас на умовах ВВП! 

4). Вкотре на ті ж граблі. Ну не можна з Росією домовлятися тет-а-тет. Не можна, незважаючи на те хто її представляє. ЛИШЕ ПРИ СВІДКАХ!

5). На фоні "дипломатії" знову можуть заговорити "Гради". Так було раніше, так може бути і зараз. Для "устрашенія" і демонстрації сили. Тому військовим треба бути готовими до повноцінної відповіді.

А загалом це вже хоча б щось. Ще б у відповідь на призначення цього досвіченого (згадалися круглі столи під час помаранчевої революції) "миротворця" нарешті й наш Президент насмілився замінити одіозного Кучму, ввівши у гру серйозного перемовника, бажано дипломата-важковиговика калібру Сергеєва, Чалого або Огризка. А ще б директиви на переговори затвердити, як того вимагає законодавство України. Але то вже фантазії...

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-