Фільм про Майдан переміг на міжнародному кінофестивалі

Фільм про Майдан переміг на міжнародному кінофестивалі

Укрінформ
Кінострічка про українську Революцію Гідності «Зима у вогні» посіла перше місце на міжнародному кінофестивалі у Торонто

Кінострічка про українську Революцію Гідності «Зима у вогні» посіла перше місце на міжнародному кінофестивалі у Торонто.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Канаді, стрічка здобула приз глядацьких симпатій у категорії документальний фільм.

«Я хочу подякувати за підтримку та визнання нашого фільму, як важливої історичної пам’ятки, присвяченої патріотизму та єдності українського народу», - сказав режисер фільму Євген Афінеєвський.

Він додав, що з 9 жовтня кінострічка буде доступна мільйонам користувачів сервісу Netflix. «Я також хочу подякувати компанії Netflix та її чудовій команді за віру у наш фільм та донесення його до 65 млн глядачів по всьому світу», - наголосив режисер.

Зазначимо, що в рамках кінофестивалю відбувся також показ іншого українського фільму «Пісня пісень» (режисер Єва Нейман).

Цьогорічний міжнародний кінофестиваль у Торонто проходить уже в 40-й раз. Протягом 10 днів на розсуд аудиторії було представлено більше 300 кінострічок із понад 60 країн. Особливість фестивалю полягає у відсутності професійного журі, адже перемогу тут здобуває стрічка із найбільшою кількістю схвальних відгуків глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-