У США подякували Саудівській Аравії за найбільший удар по Путіну

У США подякували Саудівській Аравії за найбільший удар по Путіну

Укрінформ
Санкції проти Росії потрібно продовжувати і посилювати, оскільки російська економіка вразлива, і особливо сильно на неї впливають ціни на енергоносії.

Про це заявив сенатор США Джон Маккейн під час брифінгу в суботу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я багато разів говорив, що Росія - це бензоколонка, яка маскується під країну, тож санкції можуть на неї вплинути. Найбільшим ударом для Путіна було зниження ціни на барель нафти, за що ми можемо подякувати Саудівській Аравії", - зазначив він.

Сенатор зауважив, що США традиційно допомагають країнам, які борються за свою свободу проти таких "загарбників, як Володимир Путін".

«Володимир Путін постійно, вчора-позавчора, говорить, що Росія і Україна - це єдина країна. Чи є після цього якісь сумніви, на що він зазіхає, чого він хоче добитися силою? Добитися силою того, чого ніколи не можна досягти в демократичний спосіб», - підкреслив Маккейн.

За словами американського сенатора, російська агресія проти України має бути зупинена, оскільки вона загрожує всьому регіону.

«Володимир Путін думає, що йому вдасться уникнути покарання за вбивство, і йому сходить з рук вбивство хоробрих українців, які захищають свою країну. І якщо ми не зупинимо його, ця агресія триватиме і поставить під загрозу Молдову, країни Балтії та інші країни в регіоні», - відзначив республіканець. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-