"ЛНРівці" прокрадалися в Одесу під виглядом "правосеків" - джерело

Укрінформ
Співробітники СБУ спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України затримали при під'їзді до Одеси групу бойовиків терористичної організації "ЛНР", що планували скоїти низку провокаційних акцій під час відзначення Дня Перемоги у місті.

Про Укрінформу повідомило джерело в правоохоронних органах.

"В рамках спецоперації "Гвідон", до участі в якій було залучено військовослужбовців Національної гвардії України, на під'їзді до Одеси затримано групу бойовиків з "ЛНР", які під виглядом українських патріотів і прихильників ультранаціоналістичних рухів мали намір влаштувати 9 травня провокації у місцях масового скупчення людей", - розповів співрозмовник.

За його словами, "бойовики вже дають свідчення співробітникам СБУ".

У ході спецоперації виявлено та вилучено також 2 кілограми вибухівки й арсенал зброї, в тому числі автоматичну та набої до неї.

Читайте також: Маломуж запевнив, що масштабних провокацій сьогодні не буде. Відео

У прес-підрозділах Одеського облуправління СБУ та облУВС поки що не надають офіційну інформацію про результати проведення спецоперації "Гвідон".

Нагадаємо, до заходів з протидії тероризму в Одесі упродовж першої декади травня залучено велику групу співробітників СБУ на чолі з першим заступником голови спецслужби генерал-полковником Василем Грицаком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-