Суд залишив у СІЗО обвинувачених у справі про масові заворушення в Одесі

Укрінформ
Малиновський райсуд Одеси розглянув 27 березня подання державного обвинувачення стосовно продовження на 60 діб тримання під вартою групи підсудних, звинувачених у причетності до масових заворушень у місті 2 травня 2014 року.

Про це повідомили кореспонденту Укрінформу в прес-службі райсуду.

"Колегія суддів під головуванням Дмитра Передерка визнала вмотивованим і задовольнила клопотання, подане представником державного обвинувачення, щодо продовження на 60 діб тримання під вартою групи підсудних, причетних до масових заворушень 2 травня", - повідомили в суді.

Читайте також: Підозрювані у "справі 2 травня" в Одесі залишаться в СІЗО

Як повідомляв Укрінформ, на попередньому, січневому засіданні колегія суддів Малиновського райсуду Одеси визнала вмотивованими доводи прокурора Олександра Шевченко, який просив залишити на 60 діб під вартою 10 підсудних у справі про масові заворушення 2 травня.

Нагадаємо, слухання кримінальної справи стосовно осіб, обвинувачених прокуратурою у масових заворушеннях, які призвели до людських жертв, розпочалося у листопаді в Приморському райсуді Одеси. Усього в кримінальному провадженні фігурують 24 громадянина України, Росії, Білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-