У США збирають мітинг у пам'ять про Нємцова та на підтримку Савченко

У США збирають мітинг у пам'ять про Нємцова та на підтримку Савченко

Укрінформ
Акція пам'яті Бориса Нємцова, а також на підтримку Надії Савченко пройде в неділю під стінами Посольства Російської Федерації у Вашингтоні.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомили організатори мітингу.

"Темна тінь терору повертається до Росії. Але ми не будемо мовчати. Ми не збираємося припиняти нашу підтримку тих, хто, як Борис, присвячує своє життя мирному переходу Росії до демократії, верховенства права та процвітання", - зазначається в поширеному повідомленні.

Організатори підкреслили, що не хочуть мовчати після того, як у центрі Москви був брутально розстріляний відомий російський опозиціонер. Крім того, вони зауважили, що не будуть мовчати також про українську льотчицю Надію Савченко, яку незаконно утримує у в'язниці російська влада.

"Наші друзі в інших частинах США та по всьому світу приєднаються до нас у пам'ять про Бориса і нагадають також, що український пілот Надія Савченко продовжує голодування вже понад 70 днів, і кожен день може стати останнім для неї. Ніколи не забудемо, ніколи не пробачимо!"- наголосили організатори акції.

Читайте також: Дещиця вірить у “Весну” Нємцова

Мітинг біля російського посольства відбудеться о 1-й годині дня 1 березня – в день проведення в Москві маршу "Весна", який готував Борис Нємцов. Акцію збирають неурядові організації "Ініціатива Акту Магнітського" та Вашингтонське відділення "Чесних виборів для Росії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-