Коаліційні переговори на фінішній прямій: залишився тільки регламент

Коаліційні переговори на фінішній прямій: залишився тільки регламент

Укрінформ
У Верховній Раді продовжились коаліційні переговори. Робочій групі залишилось розглянути питання регламенту діяльності майбутньої коаліції та дискусійні питання.

Про це журналістам перед початком переговорів повідомив кандидат у народні депутати від “Народного фронту” В'ячеслав Кириленко, передає кореспондент Укрінформу.

“Зараз розпочнемо з детального розгляду регламенту коаліції. Але основні норми цього регламенту також давно погоджені й оприлюднені”, - сказав Кириленко.

Він також пояснив, що питання регламенту майбутньої коаліції стосуються повноважень загальних зборів та Ради коаліції, рішень, які ухвалюються консенсусом, та внесення Прем'єром складу уряду.

Водночас, за його словами, текст коаліційної угоди, після розгляду регламенту, буде сформований повністю.

Читайте також: Коаліціада: Учасники переговорів домовились про децентралізацію

“Сподіваємося, що до кінця дня буде пораховано, тобто, попередньо погоджено проект коаліційної угоди”, - зауважив Кириленко.

Він додав, що між текстом угоди, який сформують сьогодні, і тим, який затвердить коаліція, не буде значних розбіжностей. “Текст, який буде парафовано сьогодні, із тим, що буде підписано у перший день, коли збереться новий парламент, не буде особливих відмінностей”, - сказав Кириленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-