У Пентагоні прокоментували намір бойовиків захопити Маріуполь

Укрінформ
Подальше використання Росією військової сили в конфлікті на сході України для досягнення нею власної політичної мети потягне за собою нові санкції проти російської економіки з боку Заходу.

Це зазначила в інтерв'ю Українській службі Голосу Америки заступник помічника міністра оборони США Евелін Фаркас, передає Укрінформ.

"Санкції проти Росії спрямовані на припинення конфлікту. Якщо росіяни продовжуватимуть йти шляхом, яким вони йдуть зараз - використання військової сили для досягнення своїх політичних цілей, - то ми будемо змушені знову переглянути питання санкцій та продовжувати здійснювати дипломатичний тиск на РФ", - зазначила Фаркас, відповідаючи на запитання щодо заявлених проросійськими сепаратистами планів "відбити" Маріуполь і Слов'янськ.

При цьому вона підкреслила: Сполучені Штати активно відстоюють позицію дипломатичного вирішення проблеми.

Читайте також: Джордж Сорос: Прокидайся, Європо!

Представник Пентагону також пояснила, що мають на увазі в Вашингтоні, коли говорять про можливість України стати "містком між Заходом і Росією", як нещодавно висловився про це Держсекретар США Джон Керрі. "Ми будуємо дуже міцні відносини з Україною. У свою чергу, Росія також може обрати шлях зміцнення своїх відносин з нами", - зазначила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-