Генсек Ради Європи підтримав стратегію реформ Порошенка

Генсек Ради Європи підтримав стратегію реформ Порошенка

Укрінформ
Генеральний секретар Ради Європи (РЄ) Турбйорн Ягланд висловився на підтримку стратегії реформ в Україні, яку напередодні оголосив Глава держави Петро Порошенко.

Про це власному кореспонденту Укрінформу повідомив прес-секретар генсека Даніел Хольтген.

«Рада Європи і мій Спеціальний радник з питань України цілковито підтримуємо оголошений процес реформ. Серед пріоритетів стратегії Порошенка – зміни в тих галузях, які РЄ вважає незамінними впродовж багатьох років», - зазначив Ягланд.

За його словами, реформа судової системи, боротьба з корупцією, децентралізація і реформа правоохоронних органів повинні бути здійснені швидко. На думку генерального секретаря, впровадження змін і паралельне здійснення конституційної реформи консолідуватимуть поточний прогрес України.

Нагадаємо, 25 вересня Порошенко у Києві презентував «Стратегію 2020», що має на меті побудувати країну, яка буде відповідати усім сучасним критеріям. Адміністрація Президента має намір провести громадське обговорення «Стратегії 2020». На обговоренні представлять перелік пріоритетних реформ та ключові показники успішності розвитку країни.

Читайте також: Генсек Ради Європи зустрінеться з Лавровим в Москві "за закритими дверима"

Обговорення пройде у рамках діяльності Національної ради реформ під головуванням заступника глави АП, голови виконавчого комітету Національної ради реформ Дмитра Шимківа. До участі в обговоренні запрошені представники громадських організацій, експерти, науковці, представники бізнес-асоціацій та ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-