Радикал Банк допомагає відновлювати об’єкти соціальної сфери у Слов’янську

Радикал Банк допомагає відновлювати об’єкти соціальної сфери у Слов’янську

Укрінформ
За допомоги Радикал Банк у Слов’янську вже відремонтовано загольноосвітню школу №10. На черзі ще три школи та пологовий будинок.

За допомоги Радикал Банк у Слов’янську вже відремонтовано загольноосвітню школу №10. На черзі ще три школи та пологовий будинок.

Військові дії на території Слов’янська залишили понад дві тисячі школярів та близько півтисячі освітян без шкіл. Але в слов’янській загальноосвітній школі №10 навчання розпочалося традиційно першого вересня. Це стало можливим завдяки допомозі РАДИКАЛ БАНК, яке надало фінансову підтримку для відновлення зруйнованих споруд Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, що безпосередньо відповідає за оперативне відновлення зруйнованих споруд у зазначеному регіоні.

Коштом Радикал банку першочергово було відновлено загальноосвітню школу №10, що знаходиться за адресою вул. Бульварна, 6. Тут оперативно відремонтували пошкоджені класи, вікна та двері, щоб діти вже 1 вересня змогли повернутися до навчання та піти на святкову лінійку.

Крім цього, за допомоги РАДИКАЛ БАНК наразі у Слов’янську ремонтують ще 2 школи та пологовий будинок. Керівництво банку активно сприяє реалізації цієї програми соціальної відповідальності. РАДИКАЛ БАНК докладатиме найбільших зусиль і використовуватиме всі доступні йому ресурси, щоб допомагати населеним пунктам Луганської та Донецької областей відновлювати свою інфраструктуру, пошкоджену в ході ведення на їх території бойових дій. Ці регіони сьогодні потрапили у скрутне соціально-економічне становище і є пріоритетними напрямками КСО банку. Втім, комплексна програма соціальної відповідальності компанії передбачає, крім реалізації проектів з відновлення постраждалих міст і сіл, ще й інші заходи, що стосуватимуться і інших важливих сфер життя.

 

ПРО РАДИКАЛ БАНК:

ПАТ "РАДИКАЛ БАНК" засновано у 2009 році. Фінансова установа надає послуги приватним і корпоративним клієнтам, є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Має 52 відділення по Україні, у 2014 році планує відкрити ще 15 відділень. Пропонує клієнтам вигідні умови для депозитів у гривні та валюті. «РАДИКАЛ БАНК» є найактивнішим в Україні банком за іпотеками. У 2013 році зайняв друге місце у рейтингу банків України за темпами росту. З червня 2014 працює під девізом "Банк для всієї родини". ПАТ "РАДИКАЛ БАНК". Ліцензія НБУ No 256 від 18.11.2011 року.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-