До Києва летить єврокомісар Фюле

До Києва летить єврокомісар Фюле

Укрінформ
Єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле 11 вересня прибуде до Києва.

Про це повідомляє прес-служба Європейської Комісії.

Єврокомісар прибуде до української столиці для участі у Ялтинській конференції  YES, що триватиме 11-13 вересня у столичному "Мистецькому арсеналі".

Як передавав Укрінформ, "Нова Україна, нова Європа, новий світ: розбудова та захист" - назва 11-ої щорічної зустрічі YES. Зустріч, що збере провідних політичних, ділових та громадських діячів з понад 20 країн, відкриє Президент України Петро Порошенко.

Вперше з 2004 року щорічна зустріч YES пройде в столиці України - Києві. Попередні десять років вона проводилась на своєму традиційному майданчику - в Лівадійському палаці Ялти у Криму, анексованому Росією в березні поточного року.

Доповідачі та учасники заходу зосередяться на таких важливих питаннях: Як Україна може відповісти на внутрішні і зовнішні виклики? Які ризики вони несуть для Європи та світу? Як міжнародні партнери України можуть ефективно підтримати подальший розвиток країни?

Читайте також: Єврокомісар: Путін створив дивне суспільство

Україну на форумі представлятимуть Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, який 13 вересня відкриє другий офіційний день форуму, віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман, міністр закордонних справ Павло Клімкін, міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан, голова Національного банку Валерія Гонтарева, міський голова Києва Віталій Кличко; голова Донецької ОДА Сергій Тарута та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-