У Меркель відреагували на

У Меркель відреагували на "пані Ріббентроп"

Укрінформ
Онлайн-редакція очолюваного канцлером ФРН Ангелою Меркель Християнсько-демократичного союзу (ХДС) у вівторок попередила користувачів своїх сторінок у соцмережах про здійснену на них спам-атаку.

Відповідне звернення оприлюднено на сторінці голови ХДС у Фейсбуці, повідомили Укрінформу у прес-службі німецької партії.

«Дорогі фани сторінки Ангели Меркель, на цю сторінку нині здійснюється спам-атака, в результаті якої всі пости заповнені певними коментарями», - йдеться у повідомленні.

Через це у ХДС висловили жаль з приводу того, що коментарі іншого змісту губляться у цій масі.

Водночас видаляти згаданий спам адміністратори сайту поки що не збираються. «Навіть для цього спаму діють наші правила користування сайтом: ми вітаємо об'єктивні і конструктивні коментарі, але залишаємо за собою право видаляти коментарі, які порушують чинне право або містять образи, наклепи, є расистського або політико-екстремістського характеру»,- зазначається на сторінці.

Читайте також: "Дякую, пані Ріббентроп". Меркель затролили у Фейсбуці

Онлайн-редакція висловила сподівання, що «незабаром» дискусія на сторінці знову повернеться «у конструктивне русло».

Як повідомлялося, на сторінці Ангели Меркель у Фейсбуці користувачі масово залишають коментарі "Дякую, пані Ріббентроп" (Danke, Frau Ribbentrop). Подібні повідомлення присутні і на сторінці ХДС у Фейсбуці. Такий флешмоб, очевидно, міг стати відповіддю на зустріч Меркель з російським президентом Володимиром Путіним минулої неділі в Ріо-де-Жанейро, після якої вони закликали до проведення прямих переговорів між українським урядом та сепаратистами.

Власне зміст спам-повідомлень як у прес-службі ХДС, так і у прес-службі німецького уряду коментувати відмовилися. Жодної інформації про онлайн-атаку на канцлера ФРН немає і в німецьких ЗМІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-