Топ - 6 Instagram - каналів для вивчення англійської

Топ - 6 Instagram - каналів для вивчення англійської

Укрінформ
А Ви точно використовуєте всі можливі засоби для вивчення мови? Якщо ще ні, то мерщій підписуватись на ці Instagram - канали, щоб Вас із всіх сторін оточували англійські слова та цікаві факти!
  1. https://www.instagram.com/bbclearningenglish/

Море корисної інформації, багато маловідомих правил та ще більше крутих англійських слів від native speakers! Користуйтесь можливістю вивчати мову з найкращими у цій справі!

  1. https://www.instagram.com/teachersandrali/

Зручна форма подачі та щоденні корисні матеріали - ось, що чекає Вас, коли Ви підпишетесь на цей канал!

  1. https://www.instagram.com/1taskaday/

Назва цього каналу повністю відповідає специфіці його діяльності - щодня Ви будете отримувати завдання і матимете змогу звірити Вашу відповідь з правильною. Такий постійний спосіб повторення і перевірки знань чудово вплине на покращення рівня Вашої англійської!

  1. https://www.instagram.com/beconfidentinenglish/

У мові є безліч нюансів та винятків, які важко запам’ятати. Автори цього каналу покликані допомогти Вам засвоїти якомога більше цих правил та дати Вам корисні поради для вивчення!

  1. https://www.instagram.com/englishwithnab/

Тут Вас чекає весь набір для вивчення мови - слова, граматика, ідіоми, поради і тд. Автор каналу також виставляє свій матеріал на YouTube, тож радимо скористатись цим максимально!

  1. https://www.instagram.com/idiom.land/

Чим відрізняється носій мови від того, хто тільки вчить мову? Носій знає і використовує ідіоми! Тож наполегливо радимо Вам скористатись контентом цього каналу та нареші вивчити всі-всі англійські ідіоми!

Приємного вивчення!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-