Що стає на заваді у Вашому опануванні мови?

Що стає на заваді у Вашому опануванні мови?

Укрінформ
Спочатку Ви були рішуче налаштовані, а потім Ваша мотивація кудись зникла? Ви більше без ентузіазму вчите нові слова та відвідуєте на курси? Давайте розбиратися, що саме слугувало причиною зміни!

1. Ви себе недооцінюєте

Припустимо, у Вас висока мотивація для вивчення мови. Але на певному етапі може статись так, що якась навичка здається Вам занадто важкою в опануванні, тож Ви заздалегідь налаштовуєте свій мозок на те, що Вам цього не подолати. На даному етапі можна сказати із 100-відсотковою впевненістю, що у Вас нічого не вийде - адже Ваша свідомість блокуватиме будь-які спроби щось вивчити. Для того, щоб побороти це, просто запам’ятайте - не Ви перші, хто вчить мову. Багато людей вже стикалось з цими труднощами і успішно їх додали, тож і у Вас все вийде!

2. Брак практики

Багато людей кидає вивчення мови на початкових етапах просто тому, що не застосовують свої знання практично. Ми стверджуємо, що треба шукати практичне застосування навіть якщо Ви на рівні Elementary. Тоді Ви бачитимете результат своїх старань та підвищуватимете мотивацію рухатись вперед.

3. Відсутність задоволення

Нудні і нецікаві курси відіб’ють бажання навіть у найвмотивованіших учнів. Тож намагайтесь урізноманітнити Ваші заняття англійською - слухайте англомовну музику, дивіться фільми та серіали, грайте у настільні ігри англійською.

4. Переоцінка ролі викладача у навчальному процесі

Викладач, безумовно, має бути Вашим провідником, проте від нього тільки на невеликий відсоток залежить вивчите Ви той чи інший матеріал. Якщо Вам трапився не надто талановитий викладач, то ще не час ставити хрест на Вашому опануванні англійської!

Натхнення та наснаги у вивченні англійської!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-