Подкасти англійською відповідно до Вашого рівня

Подкасти англійською відповідно до Вашого рівня

Укрінформ
Хочете використовувати всі можливі методи вивчення мови якомога ефективніше? Тоді пропонуємо Вам спробувати послухати англомовні подкасти: як тільки у Вас випадає нагода скористатись смартфоном - мерщій діставайте навушники та насолоджуйтесь купою отримуваної інформації!

Для рівня A1:

http://learnenglish.britishcouncil.org/en/learnenglish-podcasts/series-01-episode-01

Матеріали, підібрані British Council, відрізняються живою англійською та реальними життєвими ситуаціями. А ще вони відмінно підходять для початківців!

2. http://dyned.libsyn.com/

Добірка аудіозаписів, які тривають не більш як 10 хвилин, чудово засвоюються та гарно надиктовані.

3. https://spotlightenglish.com/

На цьому сайті Ви знайдете подкасти з повільним темпом начитки, а також у Вас буде змога зразу і читати прослухане, адже до кожного аудіозапису є текст. Крім цього, підбірка аудіоматеріалів задовільнить будь-кого, адже теми дуже різноманітні!

Для рівня A2:

https://www.betteratenglish.com/be-episode-archives

Хочете нарешті позбутись акценту в англійській? Тоді слухайте аудіоресурси з цього сайту, адже акцент у ньому роблять автентичній вимові! Крім цього, Вас також ознайомлять з ідіомами та сталими фразами, які використовують носії мови у повсякденному житті.

2. http://www.dailyesl.com/

На сайті 8 основних тем, кожна з яких побудована таким чином, що покриває найпоширеніші побутові ситуації, з якими стикається мовець. Також Ви знайдете короткі тестові завдання, які допоможуть Вам засвоїти та перевірити почуте.

3. http://www.elllo.org/

Хочете почути, як говорять англійською у найвіддаленіших куточках планети? Тут це можливо! Також Ваше прослуховування урізноманітнять картинки, ігри та пояснення матеріалу.

Для рівня В1:

1.https://www.eslpod.com/index.html#

Ви вже, безумовно, знаєте, що для комплексного вивчення англійської, Вам також слід звертати увагу на американський діалект англійської. Цей сайт дозволить Вам це зробити! Всі теми на ньому побудовані на діалогах, а крім цього Вас чекає нова тема щодня!

2. https://teacherluke.co.uk/

Викладач і комік з Великобританії вирішив створити свій подкаст і, схоже, у нього це чудово вийшло! Вам, ймовірно, дуже сподобається, що теми, про які він говорить, завжди актуальні та повсякденні!

3. https://www.espressoenglish.net/podcast/

Ахілесовою п’ятою тих, хто вчить англійську, зазвичай є сталі вирази. Вони важко даються тим, для кого мова не рідна, тож у цій підбірці аудіоресурсів Ви знайдете чудову практику саме цього!

Для рівня В2:

1.http://www.npr.org/

Цей ресурс забезпечить Вам повне занурення у мовну атмосферу, так що ефект буде такий, наче Ви тільки-но з Британії!

2.https://itunes.apple.com/us/podcast/all-ears-english-podcast-real/id751574016?mt=2&ign-mpt=uo%3D4

Дві американські вчительки створили ресурс із вивчення англійської, тож професійний підхід до підбору матеріалів на цьому сайті гарантований! У кожному випуску Вам дадуть 5 фраз на задану тему, так що Ваш словниковий запас буде невпинно збільшуватись!

3. https://www.bbc.com/news 

Що може навчити Вас англійської краще, ніж класичний медіаресурс?! Звісно, Ви постійно будете в курсі актуальних подій та поповнюватимете свою англійську якісною лексикою.

Приємного прослуховування!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-