Дієві поради боротьби з прокрастинацією

Дієві поради боротьби з прокрастинацією

Укрінформ
Друзі, природньо, що час від часу на нас нападає прокрастинація та відсутність бажання щось робити! Проте це може стати проблемою, коли ми не можемо це побороти! Так що збирайтесь із силами та виконуйте наші поради!

Візьміться за важливу справу на 15 хвилин

Замість того, щоб годинами мучатись над чимось, до чого Ви не знаєте, як підступити, просто спробуйте це почати робити впродовж 15 хвилин, а якщо не зможете, тоді відкладіть. Наш мозок працює так, що у більшості випадків найбільшою проблемою для нас є початок справи. Після цього зазвичай ваше виконання завдання йде саме собою. Якщо ж у Вас все таки не вийшло впродовж цього часу ввійти в течію роботи, то не тратьте час на роздуми і із спокійним серцем відкладіть завдання, щоб згодом ввійти з новими силами!

2. Розділіть завдання на шматочки

Справи бувають непідйомними, якщо братись за них зразу. Якщо ж Ви складете план та будете виконувати його крок за кроком, то все буде легко втілити в життя!

3. Ставте пріорітети та починайте із найважливішого

Виконуйте ті завдання, які мають найбільший пріорітет, першими, щоб на потім залишати тільки несуттєві речі.

4. Зарядіться мотивацією!

Ви можете не вірити у це, проте від цього це не працює у меншій мірі! Справа в тому, що коли ми слухаємо мотиваційні промови або просто кажемо собі “Я зможу!”, то підсвідомо ми вже налаштовуємось на виконання того чи іншого завдання і наш мозок не починає шукати виправдання, щоб уникнути роботи.

5. Не думайте про ідеал

На жаль, часто ми будуємо нереальне уявлення про те, як в кінці кінців має виглядати виконана справа, і коли в процесі роботи виходить щось не інше, то ми картаємо себе за невідповідність і впадаємо у стан “нічого не робіння”. Ми не хочемо сказати, що не треба ставити високі цілі - просто час від часу переглядайте своє уявлення на реальність втілення!

Дотримуйтесь наших порад та вчіть англійську із задоволенням!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-